Αποστολία Ζώη Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας τραγουδίστριας Αποστολίας Ζώης.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Αποστολία Ζώη γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1980 στο Βόλο. Το 1994 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της ενασχόλησής της με το άθλημα των καταδύσεων. Στη συνέχεια φοίτησε στη γυμναστική ακαδημία και ταυτόχρονα ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι, καθώς έκανε μαθήματα φωνητικής, ενώ τραγουδούσε και σε κέντρα της Θεσσαλονίκης. Αργότερα κατέβηκε στην Αθήνα, όπου τραγούδησε αρχικά στα «Αστέρια» Γλυφάδας. Παρόλο που σε αυτό το διάστημα είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Βασίλης Καρράς, Ευρυδίκη, ONE, Άγγελος Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα κ.α., δεν είχε ακόμη κυκλοφορήσει κάποιο προσωπικό cd, κάτι που κατάφερε στα τέλη του 2003 με το cd «Πρώτο βήμα».

Το πρώτο της cd είχε δύο μεγάλες επιτυχίες το «Μη μ' ακουμπάς» και το «Σχεδόν ποτέ» που ήταν το τραγούδι του ομώνυμου σίριαλ που προβαλλόταν τότε από τη ΝΕΤ, στο οποίο μάλιστα η Αποστολία Ζώη είχε αρκετές εμφανίσεις ως τραγουδίστρια. Έτσι ήταν η σαιζόν 2003-2004 που την έκανε ευρέως γνωστή.

Τον Ιανουάριο του 2005 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Από 'δω και πέρα» που έγινε επίσης επιτυχία. Τον Δεκέμβριο του 2005 η Αποστολία Ζώη σε συνεργασία με τους 4PLAY κυκλοφορεί ένα cd-single με τρία τραγούδια με τίτλο «Το Καλύτερο Δώρο».

Το Μάιο του 2006 κυκλοφορεί νέο cd με τίτλο «Θ' αφήσει εποχή» και το πιο πρόσφατο cd της ήταν τον Ιούνιο του 2008 με τίτλο «Με το χέρι στην καρδιά» Άλλες επαγγελματικές ασχολίες της ήταν ο ρολος στη σειρα του MEGA, s1NgLEs 2 ως Μαιρη και ο ρόλος της στη σειρά Η Πολυκατοικία ως Στέλλα.

el.wikipedia.org

Ειναι μεγαλυτερη η αποστολια ζωη...

Προσθήκη νέας απάντησης