Απόκριες 2016 ημερομηνία;


Απαντήσεις

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 ξεκινάνε επίσημα οι Απόκριες, και τελειώνουν με τη Κυριακή της Αποκριάς στις 13 Μαρτίου 2016.

Πρωτη φορα το ακουωΚι εγωω ρε πρωτη φορα το ακουωω!!Ο δεύτερος μήνας του έτους είναι ο κουτσός Φεβρουάριος ή Φλεβάρης, με 28 ημέρες στα κοινά έτη και 29 στα δίσεκτα, κάθε τέσσερα χρόνια (χρονολογίες που διαιρούνται ακριβώς με το 4, όπως 2008, 2012, 2016 ) γι αυτο εχει 29 μερες ^.~Σύμφωνα με το http://apokriatika.com.gr, που είναι έγκυρο: "Οι απόκριες έχουν διαρκεί 3 εβδομάδες και φέτος πέφτουν αρκετά αργά, μιας και ξεκινάνε στις 21 Φεβρουαρίου 2016. Ημερομηνία λήξης του τριοδίου είναι η 17 Μαρτίου. Σε θρησκευτικούς όρους ονομάζεται και Κυριακή του Τυροφάγου. Την επόμενη ακριβώς ημέρα (δηλαδή 18 Μαρτίου 2016) είναι η Καθαρά Δευτέρα , οπότε και ξεκινάει και η περίοδος της νηστείας της Σαρακοστής που φτάνει έως την Μεγάλη Εβδομάδα.μορειτε να μου πείτε ποτε ειναι το δεύτερο σαββατοκυριακο της αποκριάς (2016) γιατί αλλού λεει 4-8 και αλλού 10-14 ΜαρτίουΤο δεύτερο Σαββατοκύριακο είναι στις 12 και 13 Μαρτίου που είναι και η Κυριακή της Μεγάλης Παρέλασης.Στη ΠΑτρα ποια Κυριακή ειναι καλυτερα να είμαστε για το καρναβάλι 2016? Σας ευχαριστω εκ τον προτερωνΕιναι καλύτερα να είμαστε στη Πάτρα την Τελευταία Κυριακή?Ναι! Τότε γίνεται η μεγάλη παρέλαση και ο μεγάλος πανικός από κόσμο. Εκτός και αν θέλεις πιο μέτριες καταστάσεις οπότε καλό είναι να πάτε το προηγούμενο σαββατοκύριακο.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK <<ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ>>
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.H ΑΠΟΚΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

Προσθήκη νέας απάντησης