Αντώνης Σαμαράς και Wi-Fi: Ποιο είναι το ρεζουμέ όλη της συνέντευξης;


Απαντήσεις

Όλο το ρεζουμέ της συνέντευξης του πρωθυπουργού ήταν αυτό που έλαβε όλος ο κόσμος. Αυτό που γράφει στο μπλουζάκι της φωτογραφίας "είμαι εδώ μόνο για το ελεύεθερο wi-fi". Και δεν εννοεί ότι είναι τζαμπατζής και ψάχνει ελεύθερο wi-fi για να σερφάρει, αλλά ότι βγήκε στην προεδρία και το μόνο που μπορεί να κάνει με σιγουριά για το λαό αυτό είναι να μας δώσει δωρεάν wi-fi.

Ήθελα να 'ξερα κύριε Σαμαρά μήπως είσαστε από άλλον πλανήτη; Μήπως είσαστε εξωγήινος ή και υποχθόνιος (ποιος ξέρει καμιά φορά). Καλά, δεν βλέπεις καθημερινά ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε; Δεν βλέπεις τα νούμερα της ανεργίας που εσείς οι ίδιοι δημοσιεύεται; Δεν βλέπεις τις αυτοκτονίες; Και εσύ αντί να τους δώσεις ένα κομμάτι ψωμί, τους υπόσχεσαι πως θα τους πας σε τσίρκο;

Νομίζω πως εσείς δεν έχετε αντιληφθεί (και όχι ζήσει) ακόμα τη κρίση. Ζείτε σε έναν κόσμο φανταστικό που μάλλον τον βλέπετε μέσω ίντερνετ (και θέλετε να τον δούμε κι εμείς), αλλά παράλληλα και της οικονομικής σας άνεσης (κάτι που δεν έχουμε εμείς).

Μήπως τελικά είμαι πολύ καλός μαζί σας; Γιατί δεν θέλω να κάνω σκέψεις πως είσαστε ένα τσιράκι των δανειστών μας, και με αυτό το τρόπο θα μπορούν να μας παρακολουθούν ακόμα πιο άνετα, ακόμα και αν βρισκόμαστε στου διαόλου τη μάνα.

by: Teo SGΠροσθήκη νέας απάντησης