Αντώνης Ρήγας βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο Αντώνης Ρήγας γεννήθηκε στις 1 Αύγουστο του 1991 στην Ναύπακτο, και είναι τραγουδιστής.

Εκεί ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως τραγουδιστής πραγματοποιώντας εμφανίσεις με την μπάντα του σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής αλλά κι σε διάφορες εκδηλώσεις που παίρνανε μέρος.

Σπούδασε πιάνο, κιθάρα, θεωρία καθώς φωνητική και τραγούδι στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας και στη συνέχεια στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών "Μανώλης Καλομοίρης" όπου έκανε μαθήματα με την Άννα Διαμαντοπούλου.

Τελειώνοντας το σχολείο ο Αντώνης συνέχισε τις μουσικές σπουδές του στην Αθήνα. Ξεκινώντας ένα μουσικό ταξίδι άρχισε να εμφανίζεται σε αρκετά μαγαζιά της πρωτεύουσας καθώς συμμετείχε σε διάφορα σχήματα αλλά και σε αρκετά αφιερώματα.

Το 2010 ο Αντώνης συμμετέχει γράφοντας δεύτερες φωνές στο δίσκο της Γλυκερίας "Η αγάπη είναι ελεύθερη". Το 2012 υπογράφει το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Madbox Entertainment και κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ονείρου Σινεμά" σε μουσική του ίδιου και στίχους της Μαρίας Καμπούρη! Ο Αντώνης με το τραγούδι αυτό μας δίνει μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια!

Χειμώνας του 2014 και ο Αντώνης Ρήγας αποφασίζει να δοκιμάσει την εμπειρία, του “The Voice of Greece”. Διαγωνίστηκε με το τραγούδι "Δεν Έχω Πολλά" που πρωτοερμήνευσε η Γλυκερία το 2006, και τελικά, πέρασε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης