Ανδρομάχη Κοκτσίδη βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Ανδρομάχη Κοκτσίδη κατάγεται από τον Πόντο και μεγάλωσε στο Βόλο. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τη μουσική. Τέλειωσε το μουσικό σχολείο του Βόλου όπου σπούδασε από την παιδική της ακόμα ηλικία την μουσική την αρμονία και την φωνητική. Με το τέλος του σχολείου πέτυχε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Κατά την διάρκεια των σπουδών της δούλευε για το χαρτζιλίκι της σε γνωστές μουσικές σκηνές της Κομοτηνής και είχε αγαπηθεί για το ιδιαίτερο στυλ της και για τις φωνητικές της ικανότητες.

Μόλις πριν ενάμιση χρόνο πήρε την απόφαση να έρθει στην Αθήνα να δοκιμάσει την τύχη της με το τραγούδι σε πιο επαγγελματικό επίπεδο πλέον. Τρεις μόλις μήνες μετά την άφιξη της τη διαλέγει ο Πάνος Κιάμος σε μια οντισιόν για το Ποσειδώνιο. Ενάμιση χρόνο μετά συνεργάζεται ακόμα μαζί του σε όλες του τις εμφανίσεις και είναι η τραγουδίστρια που έχει επιλέξει να του κάνει τα φωνητικά.

Μια τυχαία επαφή με τον Μουσικό Παραγωγό και Συνθέτη Τόνι Μαυρίδη της δίνει την ευκαιρία να μπει στο στούντιο και να ηχογραφήσει την καλοκαιρινή pop μπαλάντα «Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε σύνθεση και παραγωγή του ΤΟΝΙ ΜΑΥΡΙΔΗ και στίχους του ΘΑΝΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ η οποία κυκλοφορεί από την NOIZETHELABEL και την SPICY.

Το 2015 συμμετέχει στο talent show του Ant1 "The Voice 2". Ερμήνευσε το τραγούδι «H επιμονή σου» της Ελεονώρας Ζουγανέλη, και έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν. Συνεχίζει με την ομάδα της Δέσποινας Βανδής. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης