Άνδρη Θεοδότου βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Άνδρης Θεοδότου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία της Κύπρου. Μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και του Τhe Ηertfortshire Τheater and Μusical School στο Λονδίνο.

Στο θέατρο έχει δουλέψει πολύ με το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και το Ανοιχτό θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη. Συνεργάστηκε ακόμα με το Θέατρο Εξαρχείων, τη Θεατρική Διαδρομή, το θέατρο Ιλίσια-Ντενίση, το θέατρο Αλίκη και τον Τάσο Παπανδρέου και άλλα. Πάνω από 15 χρόνια, διδάσκει θεατρικό παιχνίδι, θέατρο για εφήβους & νέους σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο 2001, όταν εμφανίστηκε στην κοινωνική σειρά του Alpha “Νιρβάνα”, σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της ως Ιωάννα, μια κοπέλα με θεμελιωμένο σχέδιο για τη ζωή της, που την χαρακτηρίζει η αισιοδοξία, η θετική διάθεση και η επιμονή, στην κωμική σειρά του Mega "Η Γενιά Των 592 Ευρώ". Το 2013, εμφανίστηκε ως Λέλια, στο 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου της κωμικής σειράς του Alpha "Μην Aρχίζεις Tη Mουρμούρα (2013)". Το 2014 υποδύεται την Μαριάντζελα, στη κωμική σειρά του Ant1 "Καλές Δουλειές". Επίσης, έχει παίξει και στην ταινία μικρού μήκους "Επικήδειο" του Θωμά Καλλή.

[periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης