Αλεξάνδρα Ούστα βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Αλεξάνδρας Ούστα.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Αλεξάνδρα Ούστα γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός. Πήγε σχολείο στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου είναι το πατρικό της, και έχει δύο μικρότερα αδέλφια. Στο χώρο της σόουμπιζ μπήκε πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής Θεμέλιο και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού στο Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανά.

Πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 2000, συμμετέχοντας στα καλλιστεία και κερδίζοντας τον τίτλο της Β' Σταρ Ελλάς.

Το ντεμπούτο της ως ηθοποιό το έκανε το 2004, όταν εμφανίστηκε ως Χριστίνα, η κόρη Στέφανου (Πάνος Μιχαλόπουλος), στην κωμική σειρά του Mega "Η Ώρα Η Καλή". Επόμενος ρόλος της είναι ως Ιφιγένεια Γαληνού, στην κωμική σειρά του Mega "Λατρεμένοι Μου Γείτονες (2007)". Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του Ant1 "Ο Τζίτζικας Κι Ο Μέρμηγκας", και στην κωμική σειρά του Mega "Safe Sex : Το Aμάρτημα Tης Mητρός Mου". Επίσης, έχει παίξει στις σειρές: "Ιατρικό Απόρρητο (2008)", "Τα Μυστικά Της Εδέμ (2008)", "Μίλα Μου Βρώμικα (2009)", και "Με Τα Παντελόνια Κάτω (2013)".

Το 2013, μαθεύτηκε πως είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Σάκη Μπουλά. Έμεινε δίπλα του μέχρι τον θάνατο του ηθοποιού.

[periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης