Αφροδίτη Αντωνάκη βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Αφροδίτης Αντωνάκη.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Αφροδίτη Αντωνάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός. Ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που από πολύ μικρή ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε Θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ παράλληλα ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το θέατρο. Εκεί, είχε την τύχη να την δει ο Φαίδωνας Σοφιανός – παραγωγός της θρυλικής «Φρουτοπίας»-, ο οποίος της πρότεινε να συνεργαστούν στις μεταγλωττίσεις που είχε αναλάβει για λογαριασμό ενός τηλεοπτικού σταθμού. Εκεί, θα γνωρίσει και τον Ακίνδυνο Γκίκα, που έμελλε να γίνει και δάσκαλός της στη θεατρική σχολή «Εμπρός», όπου φοίτησε η Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη έχει δανείσει τη φωνή της σε δεκάδες ταινίες animation, μεταξύ των οποίων η Tinkerbell, η Barbie (είναι η φωνή και των διαφημιστικών της προϊόντων), αλλά και στην πρόσφατη γαλλική ταινία «Ο μικρός Νικόλας πάει διακοπές». «Η μεταγλώττιση είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Μια δουλειά που με βοήθησε και με προετοίμασε, ώστε να μπορώ να “μπαίνω” σε έναν ρόλο με πολύ γρήγορους ρυθμούς» τονίζει.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2012, στην δραματική σειρά του Aντ1 "Είναι στιγμές". Την σεζόν 2014-2015, υποδύεται τη τη Χαρά, μια μαθήτρια του Κολεγίου, στην κοινωνική σειρά του Mega “Κλεμμένα Όνειρα (2011-2015)". Επίσης, έκανε μία guest εμφάνιση στη κωμική σειρά του Mega "Μοντέρνα Οικογένεια (2014)", και από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί ως Ναταλία Παππά, στη μαύρη κωμωδία του Κωνσταντίνου Θάνου "Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη", η οποία προβάλλεται από το διαδικτυακό κανάλι Netwix του Αnt1. Οι χαρακτηριστικές ατάκες του ρόλου της είναι «Ντίνο Ντίνο πρόσεχε» και το «Τρέξτε θα μας πιάσουν».

[periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης