Ποιό είναι το τηλέφωνο εξυπηρέτησης της Forthnet;


Απαντήσεις

13831

Το σύστημα τους είναι αυτοματοποιημένο. Για να μιλήσετε με κάποιον υπάλληλο προσωπικά πρέπει να επιλέξετε το αριθμό 4 και αμέσως μετά το νούμερα που θα σας πούνε για λοιπές υπηρεσίες.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.ΣΥΜΦΩΝΩ. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι ! ! ! ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ .10ΨΗΦΙΑ ΤΗΛ. ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΑπαραδεκτοι τους καλω εδω κ 3 μερες κ ειμαι συνεχεια στην αναμονη δεν εχω ιντερνετ τοσες μερες κ πληρωνουμε τζαπα ντρονη τους κοροϊδευουν τον κοσμοΓι ατί εγώ πού θέλω νά επικοινωνήσω μέ τή εταιρεια θά πρέπει νά καλώ σέ πενταψηφιο νούμερο για τό οποίο χρεώνομαι.Θά ήθελα νά εχω γιά τήν εξυπηρέτηση πελατών ενα σταθερό νούμερο χωρίς χρέωση.Έκανα μεταφορά μου έχουνε έρθει τρία μνμ με διαφορετικές ημερομηνίες και μου λένε ευθύνεται ο ότε στον ότε που πηγα μου είπαν όταν βρούμε χρόνο και αν θέλουμε με λίγα λόγια θα έρθουμε αν δεν μπορείτε κιριοι της forthnet να στηρίζεται τους πελάτες σας κλειστε το το μαγαζί απαραδεκτοιΗ χειρότερη εταιρια ever.
Χρεώνουν για να ζητήσεις να σου λύσουν προβλήματα για τα οποία είναι υπεύθυνοι οι ιδιοι.
Σε περιόδους αιχμής ακους: "Ο προβλεπόμενος χρόνος αναμονής είναι 18 λεπτα"... και χρεώνεσαι την αναμονή.
Κάποτε ήταν καλοί. Τώρα οι χειρότεροι. Το προσωπικό τους είναι τεχνικά κάτω του ΜΟ.Απαράδεκτοι ακύρωσαν Κάι την δωρεάν γραμμή εξυπηρέτησης 8001001112.

9χρονια πελάτης στην forthnet με τακτά προβλήματα σύνδεσης στο Internet.

Ευθεία για ΟΤΕ τωρσΚαι αν πας στον ΟΤΕ... τωρα με την ευριζωνικη τηλεφωνια, Ο.υτε. Τ.ηλεφωνο.Ε.χουμε.
τηλεφωνο forthnet : 2119559000 και τους ζητας να σε συνδεσουν...AIΣΧΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ. ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΜΑΙΛ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΑΚΡΥΑ!!!Επικοινωνήστε μαζί μου έχετε μεγάλη αναμονή2119552000

Προσθήκη νέας απάντησης