Είδα στον ύπνο μου το Χριστό. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως προσευχόμουν στο Χριστό. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν στο όνειρο σου δεις το Χριστό, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή σε πικραίνουν. Θα έχεις τύχη και προστασία.





Αν δεις τον Χριστό να έρχεται προς εσένα με γλυκό ύφος θα έχεις χαρά, ευτυχία, επιμονή και θάρρος σε ότι θελήσεις να κάνεις. Αν είσαι γυναίκα θα έχεις παρηγοριά στις στεναχώριες σου, αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς καλό και άξιο άντρα και θα έχεις πολύ καλό μέλλον, αν είσαι άρρωστος σύντομα θα θεραπευτείς. Αν όμως δεις τον Χριστό θυμωμένο και εξαγριωμένο, σημαίνει ότι έχεις κακή διαγωγή και περίμενε συμφορές και δυστυχήματα. Αν σε ευλογεί θα έχεις γαλήνη και ευτυχία στο σπίτι σου, αν ακούς μόνο την φωνή του έκανες πολλά κακά και προσπάθησε να εξιλεωθείς. Αν ονειρευτείς ότι βλέπεις την εικόνα Του θα πάρεις καλές ειδήσεις και οι υποθέσεις σου θα πάνε καλά, αν είσαι ανύπαντρος/η με πολύ καλό σύντροφο θα παντρευτείς.

Αν βλέπεις ότι προσεύχεσαι σε Αυτόν κάποιος άρρωστος συγγενή σου θα γίνει καλά. Αν δεις ότι τον βλαστημάς πρόσεχε γιατί θα δυστυχήσεις.

Μία κοπέλλα η οποία κάνει το τεστ Παπανικολάου τακτικά δηλ. καθε 1-2 χρόνια, είναι πιθανόν να εμφανίσει καρκίνο του τραχήλου και μάλιστα σε τελευταίο στάδιο που να μην εχει αποτελεσματική θεραπεία ? (και στο τέλος να αποβιώσει)?


Τι εννοείτε;Είναι ερμηνεία αυτό με το Τεστ Παπ?



Είδα στον ύπνο μου ότι έσκαβα με άλλο άτομο έναν λάκκο κ είδα τον χριστο σταυρομενο.ηταν πολύ μικρός κ ζωντανός κ τον πήρα στα χέρια μου πολύ προσεχτικά...μετά άλλαξε μορφή κ είδα μια μεγάλη γυναίκα όπου τις σκούπισα τα μάτια γτ έκλαιγε..κ την ξαναθαψαμε ζωντανή.ενω δεν ήθελα μέσα μου.ε νιωθα ότι δεν θέλω..όμως μου έλεγε το άλλο άτομο ότι πρέπει..

Προσθήκη νέας απάντησης