Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "22 Bullets (2010)";


"22 σφαίρες / L'immortel (2010)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Ο Τσάρλι Ματέι, που στο παρελθόν ζούσε στην παρανομία, έχει πια γυρίσει σελίδα. Εδώ και τρία χρόνια περνάει μια ήσυχη ζωή, αφοσιωμένος στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Ένα χειμωνιάτικο πρωινό όμως τον βρίσκουν στο πάρκινγκ του παλιού λιμανιού της Μασσαλίας με είκοσι δύο σφαίρες στο σώμα του. Όλοι περίμεναν πως δεν θα τα καταφέρει, όμως αυτός δεν θα πεθάνει… επιβιώνει για να εκδικηθεί τους δολοφόνους του.

Στο κυνήγι των δολοφόνων του, έρχεται αντιμέτωπος με το εγκληματικό του παρελθόν. Προσπαθεί να εντοπίσει τους υπεύθυνους χωρίς να χυθεί αίμα. Ωστόσο, αυτήν την «αδυναμία» του, την εκμεταλλεύονται, και οι ίδιοι άνθρωποι που τον πυροβόλησαν σκοτώνουν βάναυσα τον φίλο του Κάριμ . Ο Ματέι ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και συνεχίζει το κυνήγι κατά των πρωταγωνιστών της επίθεσης. Κατά τη διάρκεια ενός εορτασμού γενεθλίων επισκέπτεται τους δολοφόνους του και τους ανακοινώνει ότι θα τους σκοτώσει ένα προς ένα οποιαδήποτε στιγμή, όπου και να είναι.

Η Μαρί Γκόλντμαν είναι η αστυνομικίνα που ερευνά τους πυροβολισμούς στο χώρο στάθμευσης. Ο σύζυγός της, που ήταν επίσης αστυνομικός, σκοτώθηκε στην υπηρεσία, αλλά ο δολοφόνος του δεν πιάστηκε ποτέ. Παρά την αδιαφορία των ανωτέρων της, θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τη δολοφονία του συζύγου της. Η Γκόλντμαν κάνει μια συμφωνία με τον Ματέι, η οποία εκτός των καθηκόντων της του ζητάει να τιμωρήσει τους δολοφόνους του συζύγου της, η οποία υποψιάζεται ότι ήταν άντρες του Τόνι. Η αστυνομία λαμβάνει ένα USB που περιέχει δεδομένα που ενοχοποιούν τον Τόνι σε μια επιχείρηση απάτης και ξεπλύματος χρημάτων.

periergos.gr

 

22 Bullets (2010)Προσθήκη νέας απάντησης