Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "The Boy Who Harnessed the Wind (2019)";


"Το Αγόρι που Δάμασε τον Άνεμο (2019)" υπόθεση;

Απαντήσεις





Η υπόθεση εστιάζει στον τότε δεκατριάχρονο William Kamkwamba όπου αποβάλλεται από το σχολείο που τόσο αγαπάει επειδή οι δικοί του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο ύψος των διδάκτρων. Μπαίνοντας κρυφά στην σχολική βιβλιοθήκη και ανακαλύπτει έναν τρόπο να χτίσει έναν ανεμόμυλο από τα απομεινάρια του ποδηλάτου του πατέρα του, Trywell (Chiwetel Ejiofor), και να βγάλει την κοινότητά τους από το τεράστιο αδιέξοδο της ανέχειας και του λιμού.

Βασισμένη στο ομότιτλο αυτοβιογραφικό βιβλίο, η ταινία μας μεταφέρει τις αναμνήσεις και τις εφευρέσεις από την παιδική του συγγραφέα William Kamkwamba, ενός 13χρονου αγοριού που ζούσε σε ένα πάμφτωχο χωριό του Μαλάουι και χάρη σε ένα περιοδικό που έπεσε στα χέρια του, κατάφερε να κατασκευάσει με παλιοσίδερα μία ανεμογεννήτρια προσφέροντάς τους για πρώτη φορά τρεχούμενο και πόσιμο νερό.

 

The Boy Who Harnessed the Wind (2019)





Παιδιά, η ταινία δεν παίζεται!!! Ωραία πλάνα, ωραία μουσική υπόκρουση που σε καθηλώνουν!!! Ενώ είναι μια δραματική ταινία, με τίποτα δεν σου βγάζει κάτι αγχωτικό, κάτι κλαψιάρικο!!! Τέτοιες ταινίες μπορώ να βλέπω από το πρωί έως το βράδυ.

Προσθήκη νέας απάντησης