Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Miracles from Heaven (2016)";


"Ουράνια έκπληξη (2016)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Μπάρλεσον, Τέξας, μεταξύ 2008 και 2012: H ταινία επικεντρώνεται σε ένα 10χρονο κορίτσι που ονομάζεται Άννα, κόρη της Κρίστι Μπιμ. Μια μέρα, η Άννα αρχίζει να κάνει εμετό και όταν εξετάζεται από το γιατρό της, δεν βρίσκει κάτι ανυσηχητικό. Στις 20 Μαρτίου 2008, η Άννα ξυπνά την οικογένειά της τα μεσάνυχτα λόγω έντονου πόνου στο στομάχι, αρκετά σοβαρός ώστε οι γονείς της να αποφασίσουν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν βρίσκουν σημάδια ασθένειας, εκτός από το να λένε ότι θα μπορούσε να είναι είτε παλινδρόμηση οξέος είτε δυσανεξία στη λακτόζη. Η Κρίστι δεν πείθεται από τα λόγια τους.

Το επόμενο πρωί, η Κρίστι βρίσκει τελικά έναν παιδίατρο στο νοσοκομείο που είναι σε θέση να κάνει διάγνωση στην Άννα. Βρίσκει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα αλλιώς θα πεθάνει. Μετά τη έκτακτη χειρουργική επέμβαση, ο γιατρός εξηγεί στους γονείς ότι η Άννα δεν είναι σε θέση να φάει και χρειάζεται ειδική διατροφή. Στη συνέχεια, ο γιατρός τους ενημερώνει για τον καλύτερο παιδιατρικό γαστρεντερολόγο της Αμερικής, τον Dr. Nurko, ο οποίος ασκεί την πρακτική του στη Βοστώνη, αλλά εξηγεί ότι μπορεί να χρειαστούν μήνες για να κλείσουν ραντεβού μαζί του. Τον Ιανουάριο του 2009, ο Χρήστος και η Άννα ταξιδεύουν στη Βοστώνη, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ραντεβού με τον γιατρό.

periergos.gr

 

Miracles from Heaven (2016)

Μπάρλεσον, Τέξας, 2011. Εκεί ζει η 12χρονη Άννα, κόρη της Κρίστι Μπιμ. Η νεαρή πάσχει από μια σπάνια παρενέργεια, που την καθιστά ανίκανη να φάει, χρησιμοποιώντας σωλήνες φαγητού. Μια ημέρα, περνάει από μια εμπειρία που τη φέρνει δίπλα στον θάνατο, όταν πέφτει από ένα δέντρο. Μεταφερόμενη στο νοσοκομείο παίδων της Βοστόνης, αναμένει ένα θαύμα. [cine.gr]

Προσθήκη νέας απάντησης