Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Jungle (2017)";


"Η ζούγκλα (2017)" υπόθεση;

Απαντήσεις





Το 1981, ο 21χρονος Ghinsberg (Daniel Radcliffe) και η ομάδα του (ένας Ισραηλινός, ένας Ελβετός ένας Αμερικανός και ένας Αυστριακός), ταξίδεύουν για πρώτη φορά στην πόλη Rurrenabaque του Αμαζονίου, όπου οι ντόπιοι τους προειδοποίουν για τους κινδύνους που θα βρουν στο δρόμο τους και πρέπει να αντιμετωπίσουν. Παρά τις διαμαρτυρίες των ντόπιων, οι τέσσερις αναζητητές διασχίζουν τον ποταμό Beni, μπαίνοντας βαθύτερα στη ζούγκλα. Αφού συμβουλεύονται το χάρτη του Karl για αρκετές ημέρες, η ομάδα άρχισε να δυσανασχετεί όταν κατάλαβε ότι ο Karl (Thomas Kretschmann) είπε ψέματα περί χρυσού και ότι είναι στην πραγματικότητα ένας αυστριακός εγκληματίας.

Έχοντας ήδη ελάχιστες προμήθειες, οι τέσσερις αναζητητές αποφάσισαν να πορευτούν με ξεχωριστούς τρόπους και χωρίστηκαν σε σε δύο ομάδες. Ο Gale και ο Ghinsberg έφτιαξαν μια σχεδία για να συνεχίσουν να ταξιδεύουν, ενώ ο Karl και ο Marcus (Joel Jackson) αποφάσισαν να περπατήσουν πίσω στο ποτάμι. Η ομάδα σχεδίαζε να συναντηθεί ξανά όταν το ταξίδι τους τελείωσε στη La Paz, αλλά παρά τις διάφορες αποστολές διάσωσης, κανείς δεν ξανάδε τους Karl και Stamm.

Το Jungle, που είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, διερευνά τι συνέβη με τον Yossi Ghinsberg όταν έμεινε μόνος του για τρεις εβδομάδες σε μια περιοχή που προηγουμένως δεν είχε καταγραφεί στο βολιβιανό τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Ο Ghinsberg μίλησε για την αληθινή ιστορία πίσω από το Jungle: «Το βιβλίο μου ήταν η αφορμή για τον σκηνοθέτη McLean και δεν ήθελε να πει τίποτα παρά την αληθινή ιστορία, η οποία, παρεμπιπτόντως είναι αρκετή από μόνη της και δεν χρειάζεται δραματοποίηση».

 

 

Jungle (2017)



Προσθήκη νέας απάντησης