Είδα στον ύπνο μου νύφη. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις νύφη στο όνειρο, δεν είναι πάντα κακός οιωνός. Αν δεις νύφη στεναχωρημένη, σημαίνει πως κάποιο δυσάρεστο περιστατικό θα σας ανησυχήσει το επόμενο διάστημα. Για μια γυναίκα που θα δει ότι είναι νύφη, σημαίνει πως θα έχει κάποια βελτίωση στα οικονομικά της ή θα νιώσει ευτυχισμένη. Επίσης αν ονειρευτείς πως φιλούσες νύφη, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείς με θυμωμένο φίλο σου.

Αν ονειρευτείτε τη νύφη σας, είναι προειδοποίηση αναπάντεχου γεγονότος. Αν δείτε πως φιλάτε νύφη, είναι σημάδι συμφιλίωσης. Αν μία νύφη ονειρευτεί ότι φιλά άλλους, είναι προμήνυμα απολαύσεων και πολλών συναναστροφών. Αν μία νέα γυναίκα δει πως είναι μία ευτυχισμένη νύφη, σημαίνει ότι θα λάβει μία κληρονομιά. Αν ονειρευτεί ότι είναι στεναχωρημένη, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης. Αν μία νύφη δει πως είναι αδιάφορη απέναντι στο σύζυγό της, είναι προειδοποίηση δυσάρεστων γεγονότων που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση τους.Η νύφη συνήθως είναι στεναχώρια και άσχημες ειδήσεις, είτε εσείς είστε νύφη ή άλλο άτομο. Πολλές φορές σημαίνει σοβαρή αρρώστια για αυτή που βλέπεις νύφη ή και για σένα. Ακόμα σημαίνει και ακύρωση γάμου ή και αναβολή.

Αν βλέπεις ότι κόβεις νυφικά θα έχεις άσχημα νέα για φίλο ή συγγενή.

Αν βλέπεις ότι τα φοράς ίσως να φορέσεις μαύρα για κάποιο πένθος.

Αν όμως απλώς βλέπεις νυφικά θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο αλλά θα είναι κάτι περαστικό.

Αν δείτε στ' όνειρο σας τη νύφη σας (σύζυγο του γιου σας), είναι σημάδι ότι κάποιο ασυνήθιστο περιστατικό θα συμβάλει στην ευτυχία σας ή θα σας προκαλέσει ανησυχία, ανάλογα με το αν ήταν ευχάριστη ή παράλογη.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι νύφη, είναι σημάδι πως γρήγορα θα λάβει κληρονομιά που θα την χαροποιήσει εξαιρετικά, με την προϋπόθεση ότι θα νιώθει ευχαρίστηση κάνοντας τη νυφική της τουαλέτα.

Αν ήταν δυσαρεστημένη, θα δοκιμάσει απογοητεύσεις στις προσδοκίες της.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φιλάτε νύφη, σημαίνει ευτυχισμένη συμφιλίωση ανάμεσα σε φίλους. Για μια νύφη που θα ιδεί ότι φιλά άλλους, το όνειρο προλέγει πολλούς φίλους και απολαύσεις

Αν δείτε πως σας φιλούν, σημαίνει ότι θα απολαύσετε υγεία και ότι ο καλός σας θα κληρονομήσει αναπάντεχη περιουσία.
Αν ονειρευτείτε πως φιλήσατε νύφη που φαινόταν πολύ σκεφτική και άρρωστη, είναι σημάδι ότι δε θα είστε ευχαριστημένος με την επιτυχία σας και την ενέργεια φίλων σας.

Αν μια νύφη ονειρευτεί πως ήταν αδιάφορη προς το σύζυγος της, είναι προμήνυμα ότι πολλά άτυχα περιστατικά θα σκιάσουν τις χαρές τους.Με είδαν νύφη να Ετοιμάζομαι και από πάνω να φοράω μαύρο μπλουζάκι

Προσθήκη νέας απάντησης