Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "I Can Only Imagine (2018)";


Απαντήσεις

Ο 10χρονος Bart Millard ζει με τη μητέρα του και τον καταχρηστικό πατέρα του Arthur στο Τέξας. Μια μέρα η μητέρα του τον στέλνει σε μια Χριστιανική κατασκήνωση όπου εκεί γνωρίζει την Shannon. Με την επιστροφή του στο σπίτι από την κατασκήνωση, ο Bart καταλαβαίνει ότι η μητέρα του τους έχει εγκαταλείψει. Μέσα στην οργή του αρχίζει να τσακώνεται με τον πατέρα του, ο οποίος αρνείται να παραδεχτεί ότι η καταχρηστικότητα του ήταν ο λόγος που έφυγε.

Χρόνια αργότερα, στο γυμνάσιο, ο Bart και ο Shannon είναι πλέον μαζί. Ο Bart, για να χατήρι του πατέρα του παίζει ποδόσφαιρο, αλλά σε έναν αγώνα τραυματίζεται σοβαρά, σπάζοντας και τους δύο αστραγάλους, τελειώνοντας έτσι την καριέρα του. Απρόθυμα αλλά και χωρίς πολλές εναλλακτικές επιλογές ο Bart γράφεται στην μουσική τάξη. Αρχικά, του ανατεθούν να είναι τεχνικός ήχου, αλλά....

Η απίστευτη αληθινή ιστορία που βρίσκεται πίσω από το πετυχημένο αγαπημένο τραγούδι «I Can Only Imagine», το οποίο γεμίζει με ελπίδα τους ακροατές ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Παραδόξως, το τραγούδι γράφτηκε σε λίγα λεπτά από τον τραγουδιστή του MercyMe Bart Millard, που σε παιδική ηλικία βίωσε την κακοποίηση από τον ίδιο του τον πατέρα. Μια ταινία που εξυμνεί τη δύναμη της πίστης και της συγχώρεσης! 

periergos.gr

 

I Can Only Imagine (2018)Προσθήκη νέας απάντησης