Είδα στον ύπνο μου λάδι. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως ήμουν πασαλλειμμένος με λάδι. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις στον ύπνο σου πως βάζεις λάδι στο φαγητό σου, θα έχεις όμορφες αγαπημένες οικογενειακές στιγμές. Αν χύνεις λάδι θα υπάρξουν επαγγελματικές αποτυχίες, ενώ αν το χύνεις και λερώνεις τα ρούχα σου θα δεχθείς μεγάλες στεναχώριες.

Εκτός αν ονειρευόμαστε τη ρωγμή σε ένα ποτήρι ή οτιδήποτε είναι γεμάτο λάδι, γεγονός που σημαίνει κάποια δυσαρέσκεια, το λάδι πάντα υπόσχεται επιτυχία και ευημερία, ακόμα κι αν το λάδι είναι βρώμικο ή έχει κηλίδες από χαρτιά, ρούχα ή άλλα αντικείμενα, που σημαίνει ότι η ευημερία θα έρθει με άσχημο τρόπο.

Το καλύτερο όνειρο θεωρείται αυτό που μας ρίχνουν λάδι στο κεφάλι που σημαίνει ότι μας βλέπουμε υψωμένους παραπάνω από τη δική μας προσωπικότητα.

Εναλλακτικά, αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε λάδι δείχνει την ανάγκη μας να τρέξουν τα πράγματα πιο ομαλά. Ίσως να πρέπει να βάλουμε λίγο λάδι σε κάτι για να κινήσουμε τα πράγματα. Εναλλακτικά, μπορεί να πρέπει να δείξουμε περισσότερη αγάπη και συμπόνια στη ζωή μας. Το όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιον που ξέρει να ξεγλιστράει ή είναι μαλακός.

Αν βλέπουμε baby oil σημαίνει ότι πρέπει να ηρεμήσουμε το παιδί μέσα μας. Πρέπει να απελευθερώνουμε το παιδί μέσα μας μια φορά στις τόσες.

Αν δούμε αγουρέλαιο σημαίνει πλούτη. Εναλλακτικά, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο.

Αν ονειρευτούμε λάδι για μασάζ συμβολίζει την αισθησιακή μας πλευρά. Ίσως να πρέπει να εκφράσουμε περισσότερο τον αισθησιασμό μας.Εγώ είδα όνειρο ότι έβαζα λάδι στη καντήλα. Ξέρετε τι σημαίνει;Αν δείτε στον ύπνο σας δοχεία γεμάτα λάδι σημαίνει πως θα έχετε μεyάλη ευτυχία και υγεία σε σας και στην οικοyένειά σας και αφθονία αγαθών. Αν δείτε να γεμίζετε με λάδι πολλά ή έστω και ένα δοχείο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν χαρούμενα και ευτυχισμένα γεγονότα. Αν δείτε πως βάζατε λάδι στο φαyητο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε υγεία δύναμη κι επιτυχίες μεγάλες αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν είστε άρρωστος και δείτε να τρωτε λάδι η υγεία σας θα αποκατασταθεί. Αν δείτε να γεμίζετε καντήλι με λάδι στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί αυτές τις μέρες στην οικογένειά σας. Αν το yεμίζετε και το ανάβετε στην εκκλησία, αυτό σημαίνει πως θα έχετε την ευλοyία του Θεού. Αν δείτε πως σας δίνουν ένα μπουκάλι ή ένα δοχείο yεμάτο λάδι, σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν σημαντικά πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς λάδι σημαίνει πως θα προσφέρετε μεγάλη και σημαντική βοήθεια εσείς. Αν δείτε πως αλείφετε με λάδι το σώμα σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη προστασία, υγεία και μεγάλη σιγουριά αυτές τις μέρες. Κακό είναι αν δείτε να σπάζουν δοχεία και να χύνεται το λάδι, αυτό σημαίνει αποτυχία και στενοχώριες, τόσο για σας όσο και για την οικοyένειά σας.Εγώ είδα στον ύπνο μου να ήμουν στο δρόμο ενός χωριό,ο καιρός ήταν καλός κι ένας χείμαρρος από ελαιόλαδο ερχόταν κατά πάνω μου... Εγώ κρατηθηκα από κάπου πέρασε από πάνω μου,με έλουσε αλλά δεν με παρέσυρε κι ήμουν από την κορφή ως τα νύχια βρεγμένη από το λάδι αυτό. Τι είναι;Έχω τσακωθεί με τον άντρα μου και είδα ότι ήρθε σπίτι πήρε λάδι έβαλε σε μία κανάτα και κράταγε ένα μικρό δοχείο δεν ξέρω τι ήτανε αλάτι πιπέρι δεν ξέρω τι ήτανε και θα του πήγαινε στο καινούργιο σπίτι που ζει για να μαγειρέψειΕίδα τον άντρα μου που έχουμε τσακωθεί ότι ήρθε στο σπίτι μας και πήρε μία κανάτα λάδι και ένα δοχείο δεν ξέρω αλάτι πιπέρι δεν ξέρω τι ήτανε απλά το κράταγε και το ρώτησα τι το θες το λάδι και μου είπε να το πάρω στο σπίτι που νοίκιασα για να μαγειρεύω

Προσθήκη νέας απάντησης