Είδα στον ύπνο μου Αποχωρητήριο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι καθάριζα δημόσια αποχωρητήρια. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Στα όνειρα, όπου εμφανίζεται η τουαλέτα, είναι αρκετά συχνά και πολλές φορές εμφανίζεται σαν ένας ολοκληρωμένος χώρος μπάνιου μαζί με τον νιπτήρα, τη μπανιέρα κ.ά. Αυτό δε θα πρέπει να μας εντυπωσιάζει, αν λάβουμε υπόψη μας πόσες φορές τη μέρα επισκεπτόμαστε το χώρο αυτό.

Είναι ο πιο ιδιωτικό χώρος του σπιτιού μας, το μέρος, που είμαστε απόλυτα μόνοι μας, μαζί με τις ανάγκες μας και τις δυσκολίες μας. Εδώ αντιλαμβανόμαστε τη μικρότητά μας και ότι βιολογικά υπάρχει μέσα μας.

Το μπάνιο σαν χώρος δεν έχει τίποτα το ανήθικο, το βρώμικο, το αντίθετο μάλιστα. Εκεί καθαριζόμαστε εξωτερικά κι εσωτερικά. Εκεί απελευθερωνόμαστε από τις δικές μας ακαθαρσίες. Είναι το κέντρο της σωματικής μας κάθαρσης. Επομένως, δεν είναι περίεργο να πούμε ότι στα όνειρα, η τουαλέτα είναι το κέντρο της ψυχικής μας κάθαρσης κι όταν στη συνείδησή μας υπάρχει κάτι, που έχει μετατραπεί σε κάτι βρώμικο, που πρέπει να φύγει, όταν αισθανόμαστε μέσα μας άβολα, και βλέπουμε ότι είμαστε στην τουαλέτα, είναι ένας καλός οιωνός, που δείχνει ότι θα απαλλαχθούμε από κάτι βλαβερό, είτε είναι συναίσθημα ενοχής, είτε ένα τραύμα, είτε μια καταπίεση, ή οτιδήποτε μας προκαλεί πρόβλημα, και θα φτάσουμε σε μια καλή ψυχική κατάσταση. (Δείτε επίσης μπάνιο και κόπρανα)

Αν δούμε μια τουαλέτα συμβολίζει την απελευθέρωση συναισθημάτων. Πρέπει να βγάλουμε από τη ζωή μας κάτι, που είναι άχρηστο. Το όνειρο μπορεί να είναι μια απεικόνιση της πραγματικότητας και να προσπαθεί να μας σηκώσει να επισκεφτούμε την τουαλέτα. Αν καθαρίζουμε την τουαλέτα, τότε σημαίνει ότι ξεκινάμε να ρίχνουμε το τοίχος μας ή να χάνουμε τους ενδοιασμούς μας.

Αν βλέπουμε μια φραγμένη τουαλέτα σημαίνει ότι κρατάμε τα συναισθήματα μας μέσα μας. Έχουνε συσσωρευτεί για πολύ καιρό και πρέπει να απελευθερωθούμε από τα αρνητικά συναισθήματα.

Αν η τουαλέτα υπερχειλίσει ή πλημμυρίσει τότε δείχνει την επιθυμία μας να εκφράσουμε πλήρως τα συναισθήματα μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή χρησιμοποιούμε μια βιολογική τουαλέτα ή ένα γιογιό δείχνει την ανάγκη μας να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ανοιχτά. Μην κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας. Πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας.

Αν βλέπουμε ένα ουρητήριο δείχνει προβλήματα στις προσωπικές μας σχέσεις.

Αν η λεκάνη της τουαλέτας είναι χαλασμένη ή ότι λείπει σημαίνει ότι είμαστε συναισθηματικά απόμακροι

Αν βλέπουμε ότι το καπάκι της τουαλέτας είναι πάνω σημαίνει ότι ανοιγόμαστε συναισθηματικά στους άλλους.

Αν δούμε ότι το καπάκι της τουαλέτας είναι κάτω σημαίνει ότι είμαστε προφυλαγμένοι σε ότι αφορά την έκφραση των συναισθημάτων μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή ότι χρησιμοποιούμε το κάλυμμα της λεκάνης σημαίνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα συναισθήματα μας. Κάτι ή κάποιος μας εμποδίζει να αφήσουμε πλήρως τα συναισθήματα μας.Προσθήκη νέας απάντησης