Είδα στον ύπνο μου απελευθέρωση. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Τα όνειρα, που περιέχουν το στοιχείο της διάσωσης, είτε είναι σε μορφή ηρωική και ρομαντική, όπου η πριγκίπισσα σώζεται από το δράκο από έναν ήρωα, σκοτώνοντας το δράκο, είτε είναι σε μοντέρνα μορφή, όπου τα άτομα ξεφεύγουν από εγκληματικές οργανώσεις, πληρώνοντας για την απελευθέρωσή τους, πάντα σημαίνουν την απελευθέρωση των υψηλότερων ικανοτήτων μας, που νικούν τα βασικά μας ένστικτα, και πάντα συνοδεύονται από τη σπατάλη ενέργειας ή χρημάτων και ήδη ξέρουμε ότι λέξη χρήματα κι ενέργεια στα όνειρα είναι το ίδιο.

Επομένως αυτά τα όνειρα πάντα δείχνουν ότι πρέπει να κάνουμε μια υπερπροσπάθεια για να ξεφύγουμε από μια κατάσταση, που μας περιορίζει ηθικά, σωματικά ή οικονομικά. Μια κατάσταση, που μας κρατά εξαρτημένους από κάποιον ή κάτι κι αν αναφέρεται σε ένα βίτσιο, μια έλλειψη ή μια υποδούλωση.

Αν ονειρευόμαστε ότι μας διασώζουν ή ότι διασώζουμε κάποιους αντιπροσωπεύει μια πλευρά του εαυτού μας που έχουμε παραμελήσει ή αγνοούμε. Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να εκφράσουμε αυτή την παραμελημένη πλευρά του εαυτού μας. Εναλλακτικά, συμβολίζει την κραυγή του υποσυνείδητού μας για βοήθεια. Ίσως είμαστε πολύ περήφανοι στη ζωή μας να ζητήσουμε βοήθεια.

Ιδιαίτερα, αν βλέπουμε ότι σώζουμε κάποιον από πνιγμό δείχνει ότι έχουμε αναγνωρίσει επιτυχώς κάποια συναισθήματα και χαρακτηριστικά μας, που συμβολίζονται μέσα από το θύμα, που πνίγεται.Προσθήκη νέας απάντησης