Είδα στον ύπνο μου μέλι. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι οι συγγενείς μου, μου δώσανε πολλούς τενεκέδες με μέλι. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις





Αν μαζεύεις μέλι θα ακούσεις χαρούμενα λόγια, αν το τρως θα έχεις επιτυχία σε κάτι που σε απασχολεί.





Αν ονειρευτείτε πως είδατε μέλι, σημαίνει πως θα γίνετε κάτοχος μεγάλης περιουσίας. Αν δείτε καθαρό μέλι, σημαίνει πλούτο και άνεση, αλλά και κάποια κλίση στις υλικές απολαύσεις.

Αν δείτε πως τρώγατε μέλι, είναι σημάδι πως θα απολαύσετε πλούτο και αγάπη.

Για τους ερωτευμένους, αυτό το όνειρο προλέγει βιασύνη στις απολαύσεις του γάμου.

Αν δείτε στον ύπνο σας μέλι όπως και να το δείτε, σημαίνει ευχάριστα γεγονότα και χαρές στην ζωή σας. Αν δείτε πως αγοράζετε μέλι ή μαζεύετε μέλι από μια κυψέλη, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες στην ζωή σας που θα σας κάνουν ευτυχισμένους.

Αν δείτε πως τρώτε μέλι στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε αυτές τις μέρες αλλά θα πάρετε και μια πίκρα.

Αν δείτε άλλον να τρωει μέλι, αυτό σημαίνει πως θα διαπιστώσετε για κάποιο άτομο πως ενώ του είχατε εμπιστοσύνη, δεν ήταν άξιο και θα φερθεί έτσι που θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να τρωει μέλι, αυτό σημαίνει πως σκέφτεται να σας απατήσει αν δεν το έχει κάνει κιόλας.

Αν δείτε πως δίνετε ή προσφέρετε μέλι σε άλλον ή άλλους, αυτό σημαίνει πως θα ευεργετήσετε άλλον ή άλλους και οι οποίοι θα σας το ανταποδώσουν με αχαριστία.

Αν δείτε να σας προσφέρουν μέλι θα φερθείτε εσείς αχάριστα σε άτομα που σας ευεργέτησαν ή θα σας ευεργετήσουν.

Προσθήκη νέας απάντησης