Είδα στον ύπνο μου μαλλιά. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι έκοβα μόνη μου τα μαλλιά μου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Εάν δείτε μαλλιά στο όνειρο σας τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει σεξουαλική αρρενωπότητα, αποπλάνηση, αισθησιασμό, ματαιοδοξία και υγεία. Είναι ενδεικτικό της στάσης σας. Αν τα μαλλιά σας είναι κότσος ή μπερδεμένα, τότε δείχνει τη συμβολική αβεβαιότητα και σύγχυση στη ζωή σας. Μπορεί να μην είστε σε θέση να σκέφτεστε ορθά. Αν ο άνεμος ανεμίζει τα μαλλιά σας, τότε αυτό δείχνει ελευθερία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Εάν ονειρευτείτε ότι κόβετε τα μαλλιά σας, δείχνει μια απώλεια δύναμης. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος προσπαθεί να σας λογοκρίνει. Εναλλακτικά, μπορείτε να σημαίνει την αναμόρφωση της σκέψης ή τις φιλοδοξίες σας και την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σκέψεων.

Εάν δείτε στα όνειρα σας ότι κτενίζεστε η φτιάχνετε τα μαλλιά σας ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει πως έχετε στο μυαλό σας και εξετάζετε μια νέα ιδέα, concept ή έναν καινούριο τρόπο σκέψης. Μπορεί να τοποθετήσετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά για να πάρετε ορθές αποφάσεις. Μια πιο κυριολεκτική ερμηνεία δείχνει τις ανησυχίες σας για την εικόνα και την εμφάνισή σας.

Εάν ονειρευτείτε ότι κάποιος είναι μυρίζει τα μαλλιά σας, δείχνει τη σεξουαλική περιέργεια και την ανάγκη σας για κάποια αισθησιακή διέγερση. Έχετε πολλά να μάθετε από μια σχέση. Ο τρόπος που μυρίζουν τα μαλλιά σας ή κάποιου άλλου μπορεί να σημαίνει ότι σκέφτεστε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν αγγίζετε τα μαλλιά κάποιου άλλου, τότε σημαίνει ότι προσπαθείτε να συνδεθείτε με το εν λόγω πρόσωπο σε ένα πνευματικό ή νοητικό επίπεδο. Αναφέρεται επίσης στη συμπάθεια και την αδελφική αγάπη.

xn--qxaefaepndrcyk.eu





 Αν δεις στον ύπνο σου μαλλιά, οποιουδήποτε χρώματος και εάν είναι αυτά, τότε το όνειρο σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος με ανθρώπινα συναισθήματα και πως σύντομα θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

http://www.ονειροκριτης.com


Αν δείτε πως είχατε ανακατεμένα μαλλιά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μπερδέματα και φασαρίες. Αν όμως δείτε πως τα χτενίζετε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε αποφάσεις σοβαρές για να τακτοποιήσετε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας βρουν αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας ήταν άσχημα χτενισμένα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα μάθετε για την απιστία αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε πως σας έκοβαν τα μαλλιά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγουν στενοχώριες και βάσανα, αν δείτε πως εσείς κόβετε τα μαλλιά κάποιου άλλου προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες που δεν περιμένατε αλλά θα απαλλαγείτε από στενοχώριες γιατί εσείς θα δώσετε μια σωστή λύση. Αν δείτε ότι κόβατε τα μαλλιά σας πολύ κοντά αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε απαλλαγμένοι από σκοτούρες κι από βάσανα και θα νοιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Αν δείτε πως τραβούσατε τα μαλλιά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα. Αν δείτε πως σας έπεσαν τα μαλλιά σας τελείως και πως γίνατε φαλακρός, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές ατυχίες και στενοχώριες. Αν δει γυναίκα αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα την βρουν δυστυχίες, πίκρες και πολλά βάσανα. Αν είδατε πως είχατε άσπρα μαλλιά αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από πολλές στενοχώριες γιατί θα έχετε αποτυχίες στις δουλειές σας και στο έρωτα. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας ήταν ξανθά, θα σας βρουν καυγάδες οικογενειακοί. Αν δείτε πως λούσατε και χτενίσατε ωραία τα μαλλιά σας, αυτό σημαίνει πως θα ανεβείτε κοινωνικά και θα νοιώσετε την εκτίμηση στο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας ήταν κατσαρά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αποτυχίες ερωτικές, γιατί δεν θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αν δείτε μαλλιά καλοχτενισμένα και ριγμένα ανέμελα σε ώμους γυναίκας, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε μια κοπέλα που θα της δείξετε μεγάλη αδυναμία. Αν γυναίκα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως η αφέλειά της είναι μεγάλη και θα πάθει ζημιές. Αν ένας άνδρας δει γυναίκα με κόκκινα μαλλιά αυτό σημαίνει πως θα λυπηθεί από φτηνές σκηνές ζηλοτυπίας. Αν την δει με μαύρα μαλλιά σημαίνει φλογερό ερωτικό όθο.

Προσθήκη νέας απάντησης