Είδα στον ύπνο μου νέγρο. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν δείτε στον ύπνο σας έναν νέγρο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα και αρρώστια.

Αν δείτε νέγρο να τραγουδάει, αυτό σημαίνει Θλίψη και απογοήτευση θα έχετε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πολλούς νέγρους μαζί μην περιμένετε τίποτα το καλό αυτές τις μέρες στην ζωή σας.

Αν δείτε μιγάδα, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες αυτόν τον καιρό τόσο στις δουλειές σας όσο και στις σχέσεις σας με τους γύρω σας.

Αν δείτε νέγρο νεκρό, αυτό σημαίνει πως κάτι που σας στενοχωρούσε θα σας βγει σε καλό.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα νέγρο να στέκεται μέσα στην αυλή σας, σημαίνει πως το άμεσο μέλλον σας, μόλο που προδιαγράφεται ευχάριστο, θ' αποδειχθεί μάλλον δυσάρεστο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, διότι θα συναντήσετε διαφωνίες.

Αν ονειρευτείτε ένα σωματώδη νέγρο, σημαίνει πως θα συναντήσετε αντιπάλους στη δουλειά και στον έρωτα.

Αν δείτε ένα μιγάδα, προβλέπονται συνεχείς ανησυχίες και διαφωνίες με κάποιον υπάλληλο σας. Αν δείτε πως έχετε προβλήματα με ένα νέγρο, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε το δυσάρεστο περιβάλλον σας. Προβλέπονται επίσης απογοητεύσεις και ατυχία.

Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί νέγρο, προβλέπεται πως θα αναγκαστεί να δουλέψει για να ζήσει, ή πως θα απογοητευτεί από τον αγαπημένο της.

Αν ονειρευτείτε ένα νεγράκι, προβλέπονται μικροστενοχώριες και ανησυχίες.

Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι αιχμάλωτη νέγρου, προβλέπεται πως θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια και θα αναλάβει δυσάρεστα καθήκοντα. Επίσης, θα μαλώσει με τους καλύτερους φίλους της.

Αρρώστια ακολουθεί μερικές φορές τα όνειρα με ηλικιωμένους νέγρους.

Αν δείτε νέγρο γυμνό, σημαίνει πως δεν είστε ικανός να κάνετε ατιμίες. Οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό και ίσως μάθετε δυσάρεστα νέα για κάποιον που λείπει.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι συναντηθήκατε με ένα νέγρο άξιο εμπιστοσύνης, σε μέρος όπου εκείνος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται, σημαίνει πως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σας θα σας προδώσει. Ίσως εκνευριστείτε πολύ λόγω της συμπεριφοράς κάποιου υπηρέτη ή υπαλλήλου σας. Καθυστερήσεις και ανησυχίες ίσως ακολουθήσουν.

Αν δείτε πως είστε ιεροκήρυκας σε νέγρους, σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα συμφέροντα σας, γιατί ψεύτικοι φίλοι κάνουν ύπουλες συμφωνίες μαζί σας.

Αν δείτε κάποιο νέγρο να κάνει κήρυγμα, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε λόγω οικονομικών δυσχερειών και πως οι υπηρέτες σας θα δημιουργήσουν προβλήματα.



Προσθήκη νέας απάντησης