Είδα στον ύπνο μου περίπατο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι βγήκα για ένα χαλαρωτικό περίπατο. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν ονειρευτείτε πως κάνετε περίπατο, είναι προμήνυμα ότι θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα απαιτούν δυναμισμό και ενεργητικότητα. Αν δείτε άλλα άτομα να κάνουν περίπατο, είναι προειδοποίηση ότι θα αντιμετωπίσετε αντιπάλους.





Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε περίπατο μόνοι σας σε κάποιο έρημο μέρος και αυτό σας προξενεί φόβο, σημαίνει πως θα έχετε μια μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ των πιο' καλών σας φίλων.

Αν κάνετε περίπατο σε ένα ωραίο πάρκο καταπράσινο και ολάνθιστο, σημαίνει ότι θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση γιατί θα τελειώσει μια άσχημη κατάσταση που έχετε στο περιβάλλον σας.

Αν είστε άνδρας παντρεμένος και δείτε ότι κάνετε περίπατο με μια παντρεμένη γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε τη γυναίκα σας γιατί σας απατά.

Αν είστε παντρεμένος και δείτε πως πήγατε περίπατο με νέα κοπέλα, αυτό σημαίνει πως κυνηγάτε εφήμερες περιπέτειες και δεν θα σας βγει σε καλό.

Αν μια γυναίκα δει πως βγήκε περίπατο μόνη της, σημαίνει πως θα νιώσει τη γκρίνια των δικών της εξ αιτίας της συμπεριφοράς της.

Αν δει ότι πηγαίνει περίπατο με φίλη της, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει πολλά κουτσομπολιά εις βάρος της.

Αν είστε άνδρας και κάνετε περίπατο με φιλικά πρόσωπα, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πανε πολύ καλά.

Αν κάνετε περίπατο με άγνωστα άτομα, σημαίνει πως θα σας εξαπατήσουν, θα σας καταχραστούν και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.

Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε να κάνετε περίπατο με το πρόσωπο που αγαπάτε, σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και γάμος.

Αν δείτε πως πήγατε περίπατο με ηλικιωμένο άτομο, σημαίνει χρήματα, υποστήριξη και προκοπή.

Αν δείτε πως πηγαίνετε περίπατο με μικρό παιδί, κάποια στενοχώρια θα πάρετε αυτές τις μέρες.

Αν είστε νέος-α και δείτε πως πηγαίνετε περίπατο με πρόσωπο άγνωστο σας τον αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια αλλά περαστική.

Αν πάλι πήγατε περίπατο με άλογο, σημαίνει μεγάλη επιτυχία και ειδικά αν το άλογο είναι άσπρο.

Αν πηγαίνετε με ένα αμάξι της παλιάς εποχής, αυτό σημαίνει ευχάριστη ερωτική συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο από το παρελθόν.

Κακό είναι το όνειρο αν είστε άρρωστος και δείτε πως πήγατε περίπατο, η κατάστασή σας θα χειροτερέψει.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πως κάνατε περίπατο, σημαίνει πως θ' ασχοληθείτε με υποθέσεις που χρειάζονται ενεργητικότητα και που θα αφήσουν κέρδος.

Αν δείτε άλλους να κάνουν περίπατο, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε εχθρούς στις υποθέσεις σας.

Προσθήκη νέας απάντησης