Είδα στον ύπνο μου πρόσθεση. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι δεν ήξερα να κάνω πρόσθεση. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευτείτε πως κάνετε πρόσθεση, είναι προειδοποίηση δυσκολιών, τις οποίες δεν θα αντιμετωπίσετε εύκολα. Αν δείτε ότι δεν καταφέρνετε να διαβάσετε τους αριθμούς, είναι προμήνυμα οικονομικών προβλημάτων.

Αν δείτε πως κάνατε κάποια πρόσθεση, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παλέψετε για να υπερνικήσετε δύσκολες καταστάσεις, που σύντομα θα έχουν τρομερό αντίχτυπο στη διεξαγωγή των επιχειρήσεων σας.

Αν δείτε πως βρήκατε λάθος σε πρόσθεση, σημαίνει πως θα είστε ικανός να εξουδετερώσετε εχθρούς, διότι θα έχετε αντιληφθεί τις προθέσεις τους προτού να εκτελέσουν το σχέδιο τους.

Αν προσθέτατε αριθμούς με μηχανή, σημαίνει ότι θα έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο που θα σας σώσει από μεγάλη καταπίεση.

Αν δείτε πως δεν καταφέρνατε να διαβάσετε τους αριθμούς, θα υποστείτε οικονομικές ζημιές από κακούς υπολογισμούς.Αν δούμε ότι λύνουμε ένα πρόβλημα πρόσθεσης σημαίνει ότι θα παλέψουμε για να προσπεράσουμε τις αντιξοότητες και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Αν βλέπουμε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στην πρόσθεση σημαίνει ότι θα νικήσουμε με επιτυχία τους αντιπάλους μας, επειδή θα ανακαλύψουμε τα σχέδιά του πριν να έχουν την ευκαιρία να τα υλοποιήσουν.

Προσθήκη νέας απάντησης