Είδα στον ύπνο μου πρόσωπο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι είχα χτυπήσει άσχημα στο πρόσωπο. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν δείτε στον ύπνο σας το πρόσωπό σας πιο ωραίο από ότι είναι στην πραγματικότητα, αν είστε άνδρας σημαίνει πως θα νιώσετε άνεση από όλες τις πλευρές στη ζωή σας και θα δώσετε την προσοχή σας στις ερωτικές περιπέτειες.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα νιώσει την ευτυχία τον έρωτα και της αγάπης. Αν ένας άνδρας δει το πρόσωπό του και νιώσει στον ύπνο τον πως είναι άσχημο, ενώ δεν είναι στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα ταπεινωθεί από γυναίκα γιατί θα προσπαθήσει με υπεροψία να την κατακτήσει.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα χάσει στον έρωτα και θα πικραθεί. Αν δείτε ένα ωραίο πρόσωπο νεανικό και σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως μια περίοδος επιτυχιών και ευτυχισμένων γεγονότων θα ακολουθήσει για σας.

Αν δείτε κάποιο πρόσωπο και σας κάνει εντύπωση η ασχήμια τον, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα.

Αν είστε παντρεμένη και όμορφη γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως το πρόσωπό σας έχασε την φρεσκάδα του και την λάμψη τον, θα ανακαλύψετε πως παύσατε να προξενείτε το ενδιαφέρον τον άνδρα σας για το άτομό σας και αυτό θα σας οδηγήσει σε λύσεις όχι λογικές.

Θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα για να γλιτώσετε το σπιτικό σας. Το όνειρο σας ειδοποιεί να φροντίσετε να βρείτε την δίκαιη και σωστή λύση.

Αν δείτε πως έχετε πρόσωπο τον αντίθετου φύλου σημαίνει πως θα γελοιοποιηθείτε γιατί δεν δείξατε σωστή συμπεριφορά.

Αν δείτε πως στο πρόσωπό σας υπάρχουν διάφορα σημάδια από πληγές παλιές, σημαίνει πως θα σας βασανίσουν αναμνήσεις από το παρελθόν.

Αν δείτε στον ύπνο σας ευχάριστα και γελαστά πρόσωπα, σημαίνει εύνοια. Τα σκυθρωπά και θλιμμένα πρόσωπα προμηνούν φασαρίες.

Για τους ερωτευμένους που θα ιδούν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο είναι γηρασμένο, προβλέπεται χωρισμός.

Τα περίεργα πρόσωπα, στ' όνειρο, προοιωνίζονται κακοτυχίες και εχθρούς στο περιβάλλον σας.

Αν ονειρευτείτε το δικό σας πρόσωπο, προλέγονται ατυχίες.

Για τους παντρεμένους, αυτό το όνειρο προαγγέλλει διαζύγιο.

Αν δείτε πως κοιτάζατε το πρόσωπο σας στον καθρέφτη, σημαίνει δυσφορία με τον εαυτό σας, γιατί δεν αισθάνεστε άξιος να φέρετε σε πέρας τα σχεδία σας και να βελτιώσετε τη θέση σας.



Προσθήκη νέας απάντησης