Είδα στον ύπνο μου αγώνα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι παρακολουθούσα ένα αγώνα formula 1. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις ότι παίρνεις μέρος σε αγώνα θα τα καταφέρεις περίφημα σε μεγάλες στεναχώριες, αν είσαι νικητής στον αγώνα περίμενε μακροζωία.

Αν ονειρευόμαστε ότι είμαστε σε κάποιον αγώνα αντιπροσωπεύει την ανάγκη μας να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε. Μάθετε την αξία της αντοχής και της επιμονής. Επίσης, γίνετε περισσότερο επιθετικός.

Αν βλέπουμε ότι κερδίζουμε έναν αγώνα σημαίνει ότι έχουμε όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να επιτύχουμε τους στόχους μας ή να λύσουμε κάποιο πρόβλημα στην ζωή μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βρισκόμαστε σε έναν αγώνα ταχύτητας αντιπροσωπεύει το ανταγωνιστικό μας πνεύμα και τον τρόπο, που τείνουμε να ανταγωνιζόμαστε τους άλλους. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε ταχύτητα και να πάρουμε μια διαφορετική πορεία στη ζωή μας.

Αν βλέπουμε ότι κερδίζουμε έναν αγώνα τότε αντιπροσωπεύει τις πλήρεις δυνατότητές μας και την ικανότητά μας να πετύχουμε τους στόχους μας. Νοιώθουμε δυνατοί κι ικανοί να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και όσους βρίσκονται στο δρόμο μας. Το όνειρο μας δίνει αυτοπεποίθηση και μπορεί να αποτελεί την πρόβα της επιτυχίας μας.

Αν δούμε ότι χάνουμε τον αγώνα τότε δείχνει ότι έχουμε μεγαλύτερους στόχους από αυτούς, που μπορούμε να πετύχουμε.

Αν ονειρευόμαστε ότι αγωνιζόμαστε για κάτι δείχνει ότι βιώνουμε μια εσωτερική διαμάχη. Δημιουργούμε μεγαλύτερο ζήτημα από μια κατάσταση από αυτό, που πραγματικά είναι.

Προσθήκη νέας απάντησης