Είδα στον ύπνο μου προίκα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι χάλασα τον γάμο μου γιατί δεν μου έδιναν προίκα. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Aν ονειρεύτηκες προίκα και είσαι ανύπαντρος σύντομα θα παντρευτείς. Για τους υπολοίπους σημαίνει έντονες φιλονικίες με τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως παντρεύεστε και παίρνετε μεγάλη προίκα ενώ ήδη είστε παντρεμένος στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα σας ταλαιπωρήσουν μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία θα σας στενοχωρήσουν πολύ γιατί θα έχει ως αίτιο την κοροϊδία που θα σας κάνουν, σε σχέση με χρήματα τα οποία θα τα έχετε μεγάλη ανάγκη αυτόν τον καιρό.

Αν είναι να ρισκάρετε κάποια επιχείρηση αυτόν τον καιρό, καλό είναι να μην το κάνετε. Αν είναι να βασιστείτε ότι θα σας βοηθήσουν οικονομικά να μην δώσετε καμιά βάση σε κανένα.

Καλό θα είναι να κοιτάξετε να βρείτε τρόπους να τα βγάλετε πέρα μόνος σας.

Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως αν είναι να παντρευτείτε δεν θα πάρετε προίκα αλλά η γυναίκα που θα πάρετε θα σας κάνει ευτυχισμένο και θα δείτε ότι διαλέξατε έναν σύντροφο πραγματικό που θα σας συμπαρασταθεί πραγματικά.

Αν δείτε πως παντρεύεστε χωρίς προίκα, για τους παντρεμένους σημαίνει πως θα απαλλαγούν από κάποιο δυσάρεστο οικονομικό πρόβλημα, για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα πάρουν προίκα αλλά δεν θα βρουν καλό σύντροφο.

Αν δείτε πως δίνετε προίκα μεγάλη σε ένα σας παιδί που είναι έτοιμο να παντρευτεί στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα γίνετε αιτία να δημιουργηθούν οικονομικά προβλήματα στο ζευγάρι.

Αν δεν είναι να παντρέψετε παιδί και δείτε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί και κανονίζετε την προίκα του, αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστούν εμπόδια στις πληρωμές σας.

Αν δείτε πως αγοράζετε είδος στην προίκα τον παιδιού σας και δείτε στοιβαγμένα τα πράγματά του, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια αναπάντεχη οικογενειακή ευτυχία.

Αν δείτε το παιδί σας να κάνει παράπονα για την προίκα του, σημαίνει πως κάτι θα συμβεί που αυτό θα σας συμπαρασταθεί.

Αν δείτε πως πρέπει να παντρέψετε το παιδί σας και δεν μπορείτε να του δώσετε προίκα και στενοχωρηθήκατε στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστες οικονομικές καταστάσεις που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Αν είναι να παντρευτείτε ή να παντρέψετε και πράγματι σας απασχολεί η προίκα που είναι να πάρετε ή να δώσετε και δείτε αυτό το όνειρο, μην δώσετε καμιά σημασία.

Αν δείτε πως ζητάτε ή σας ζητούν πανωπροίκι που λέμε, σημαίνει πως θα σας γίνουν φορτικοί για κάποια παλιά σας χρέη.

Προσθήκη νέας απάντησης