Νίκη Δραγούμη Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της κύπριας ηθοποιού Νίκης Δραγούμη.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Η Νίκη Δραγούμη γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1988 στην Λευκωσία (Κύπρος), και είναι ηθοποιός.

Η υποκριτική προέκυψε στη ζωή της από την αγάπη μου για το μιούζικαλ. Όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τη δασκάλα της, την Ελένη Σμυρνιού, η οποία την προετοίμαζε, προκειμένου να πάει στην Αγγλία για να σπουδάσει μιούζικαλ. Αφού έκαναν κάποια μαθήματα της λέει: «Γιατί δεν δίνεις εξετάσεις και για τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου;». Η προοπτική του θεάτρου δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της. Έδωσε τελικά εξετάσεις και μπήκε στο Εθνικό. Έτσι άλλαξε, εντελώς, η πορεία της.

Η πρώτη της εμφάνιση τη σκηνή ως επαγγελματίας, ήταν μόλις τελείωσε τις σπουδές της. Έτυχε να ακούσει για μία ακρόαση, που γινόταν για το Φιόρο του Λεβάντε, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, πήγε και… έμεινε. Στην Αθήνα εργάστηκε για ένα χρόνο.

Η πρώτη της δουλειά στην Κύπρο ήταν στην παιδική παράσταση του ΘΟΚ Ρουμπελστίλτσκιν του Βασίλη Ανδρέου. Πέρασε από ακρόαση και την πήραν. Μετά από αυτό, πήγα σε μία άλλη ακρόαση για τους "Γυμνούς Αγγέλους (2010)". Ξεκίνησε για τρία επεισόδια και τελικά την κράτησαν όλη τη σεζόν. Ακολούθησαν ρόλοι της στις σειρές "Εκείνο το καλοκαίρι... (2012)" στον ΑΝΤ1 Κύπρου, "Όνειρο ήταν... (2013)" στο Mega Κύπρου, "Το δαχτυλίδι της φωτιάς (2014)" στο Mega Κύπρου, και, "Καταιγίδα (2015)" στο Sigma TV.

periergos.gr



Προσθήκη νέας απάντησης