Είδα στον ύπνο μου κόλυβα. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευτείς πως τρως ή φτιάχνεις κόλλυβα για γνωστό ή δικό σου άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή, θα έχεις κάποια επιτυχία. Αν τρως κόλλυβα φίλου σου θα ανταλλάξεις πικρά λόγια με φιλικό σου άτομο. Αν δεις ότι τρως κόλλυβα που σου προσφέρει κάποιος άγνωστος, θα έχεις προβλήματα και ατυχίες στη ζωή σου.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Ετσι, αν στο όνειρό σου είδες ότι τρως τα κόλλυβα των πεθαμένων γονιών σου ή φίλων σου ή κάποιου συγγενή σου, σημαίνει ότι θα έχεις προστασία, χαρά, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.

Αν μια νέα κοπέλα δει ότι φτιάχνει τα κόλυβα του πατέρα ή της μητέρας της, που δεν έχει πεθάνει, το όνειρο αυτό είναι οιωνός για προβλήματα σε αυτό το πρόσωπο.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι τρως κόλλυβα σε κηδεία ανθρώπων που δεν έχουν πεθάνει, είναι προμήνυμα ότι θα συμβεί κάτι που θα σε κάνει να στενοχωρηθείς πολύ.


www.oneirokriths123.comΑν τα κόλλυβα που τρως είναι των πεθαμένων γονιών σου ή φίλων σου ή συγγενούς σου, περίμενε την προστασία, τη χαρά, την αγάπη και την οικογενειακή ευτυχία. Αν όμως δεις να τρως κόλλυβα ζωντανών ανθρώπων, να ξέρεις πως θα κλάψεις και θα στενοχωρηθείς πάρα πολύ.

 

κόλλυβα

Προσθήκη νέας απάντησης