Είδα στον ύπνο μου σκύλο. Τι είναι;


Απαντήσεις





Αν στο όνειρό σας δείτε σκύλο ήρεμο που κάθεται κοντά σας ή τον χαϊδεύετε, είστε άνθρωπος αγαπητός με στιβαρές σχέσεις και φιλίες.

Αν σας κυνηγάει άγριος σκύλος ή σας δαγκώσει, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σας επιβουλεύονται.

Αν δείτε ότι σκοτώσατε ένα άγριο σκυλί που σας επιτέθηκε ανεξαρτήτως ράτσας, θα απαλλαγείτε από σκέψεις που σας βασανίζουν.

oneirokritis.org





Ειδα σκύλο ήρεμο.



Ο σκύλος στο όνειρο σημαίνει αγάπη και φιλία, ειδικά αν ο σκύλος είναι δικός σας ή άγνωστος που σας ακολουθεί υπάκουα ή είναι χαρούμενος. Αν είναι λευκός και φιλικός σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στον έρωτα. Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις τη συμβουλή ανθρώπων που θέλουν το καλό σου. Όμως αν ο σκύλος είναι άγριος προμηνύονται καυγάδες. Αν σας δαγκώσει, θα καυγαδίσετε με το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι μαύρος θα έχετε μεγάλα προβλήματα. Αν δείτε καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, προμηνύεται αρρώστεια ή ταλαιπωρία. Αν ακούσετε σκύλο να ουρλιάζει προμηνύεται κίνδυνος και να προσέχετε από ατυχήματα. Αν σκοτώνετε σκύλο θα σας βρει καταστροφή και αν ο σκύλος είναι ψόφιος θα σας βρει ζημιά και στενοχώρια.
 



Εχθρούς και βέβαιη κακοτυχία σημαίνουν τα άγρια σκυλιά.

Αν όμως τα σκυλιά σας δείξουν αγάπη, αυτό φανερώνει μεγάλη επιτυχία και πιστούς φίλους.

Αν ονειρευτείτε πως έχετε στην κατοχή σας σκυλί, σημαίνει ότι θ' αποκτήσετε πλούτο.

Αν δείτε πως σας δάγκωσε σκυλί, προμηνύονται καυγάδες με τους συντρόφους ή τους συνεταίρους σας.

Το φιλικό πλησίασμα σκύλου, στο όνειρο, προλέγει νίκες και κατακτήσεις στις επιχειρήσεις ή τον έρωτα.

Αν δείτε σκυλί να κολυμπά, σημαίνει για σας ευκολία στην απόκτηση ευτυχίας και περιουσίας.

Αν το σκυλί σκότωσε γάτα μπροστά σας, σημαίνει κέρδη και κάποια αναπάντεχη χαρά.

Αν το είδατε να σκοτώνει φίδι, είναι προμήνυμα καλοτυχίας.



Ειδα μαύρους σκύλους 3 να μου κάνουν χαρές για να τους χαϊδέψω! Τελικά τους χαιδεψα και έφυγαν.



ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΛΙΓΩΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΙΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΗ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ?!



Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου κουβαλάει αναπόφευκτα, σαν ονειρικό σύμβολο, την έννοια της πιστής φιλίας και της αφοσίωσης. Ο σκύλος όμως, εκτός από πιστός σύντροφος, μπορεί να είναι και τρομερός φύλακας. Έτσι, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου, μπορεί να συμβολίζει υποστήριξη και φιλία, αλλά και εμπόδια και εχθρούς. Αν δείτε στο όνειρό σας ένα σκύλο να μυρίζει και να ανιχνεύει γύρω σας, ίσως σημαίνει ότι εξερευνάτε την προοπτική ενός σχεδίου στο οποίο μπορείτε να έχετε ένα κομμάτι της πίττας... Αν δείτε ένα σκύλο που στην αρχή φαίνεται φιλικός, αλλά μετά η στάση του αλλάζει και γίνεται επίφοβος ή απειλητικός, ίσως είναι ένα μήνυμα ότι κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε θα σας αφήσει έκθετους ή ακόμα και να σας προδώσει. Μια άλλη ερμηνεία που μπορεί να έχει, περισσότερο αρνητική, είναι αυτή της κακομεταχείρησης και της δύσκολης ζωής, αυτό που λέμε ¨σκυλίσια ζωή¨. Επίσης, αν ο σκύλος είναι θηλυκός, μπορεί να περιέχει την έννοια της απαξίωσης και απογοήτευσης από μια γυναίκα με προκλητικά ελευθερίζουσα συμπεριφορά.

 

σκύλος



Εγω ειδα στο υπνο μου οτι ανοιξα την πορτα του σπιτιου μου και ειδα το σκυλο μου να επιτιθετε σε μια γατα και αμεσως εκλεισα την πορτα πρεπει να μουν και φοβησμενη



Ειδα στο όνειρο μου το νεκρό σκυλάκι μου :/ μπήκε μεσα στο σπιτι και όρμησε επάνω και μου εκανε χαρούλες .. Και εγω χαιρόμουν που το Έβλεπα γιατι νομιζα οτι ειχε χαθεί ... Τι μπορει να σημαινει αυτο ; Γιατι να δω το σκυλάκι μου το οποιο εχει πέθανει να ερχεται σπιτι ;



Δίας ειδα στον υπνο μου οπως περπατουσα δεν ειμουν ηρεμος ομως περνουσε κοντα μου ενας σκυλος μεσαιου μεγεθους πιστευω οχι αγριος και εγω τον κλωστισα στην μουρη και τον πηραν τα αιματα



Ειδα στον ύπνο μου πως ημουν μεσα σ αυτοκίνητο.Στη θέση τ συνοδηγού καθόταν ο πατέρας μου π εχει φύγει απ τη Ζωη.οπως πηγαίναμε τ ξαφνικά μας βγήκε μπροστά μας ενα σκυλί και έπεσε τ αυτοκίνητο πανω του με φορα.Αυτο γκρίνιαζε ασχημα εναντίον μας και έτρεχε αίμα..Φοβήθηκα ποκυ και ξύπνησα ..



Είδα στον ύπνο μου ένα μικρό καφετί σκυλάκι να μού κουνάει Την ουρα κ να μου κάνει χαρές κ γω να του χτυπάω με τα χέρια παλαμάκια.



Ειδα δτον υπνο μ ενα αγνωστο προσωπο να κταταει 2 σκυλια ενα ασπρο και ενα μαυρο το ασπρο ηταν καλο αλλα το μαυρο στην αρχη δεν το ειχα προσεξει μεχρι που βγηκε μπροστα μ και με δαγκωσε το χερι και δεν το αφηνε ωσπου ενας αγνωστος παλι το εδιωξε απο μενα μετα ξυπνηδα απο τον τρομο..



Είδα στον ειπνο μου πως αγόρασα μικρο σκυλάκι.



Είδα στον ύπνο μου ένα θαλασσινό καλοκαιρινό φορεματακι άσπρο, πολύ όμορφο,που από την μία μεριά ήταν τεραντε κ από την άλλη εξωπλατο,τι είναι αυτό;



Είδα ένα μεγαλο καφέ σκυλο να κατουράει στο κρεββάτι μου και συγκεκριμένα στο μαξιλάρι μου.

Προσθήκη νέας απάντησης