Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας στις εφορίες;


Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας στις ΔΟΥ;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Οι ώρες λειτουργίας στις εφορίες για το κοινό από Δευτέρα-Παρασκευή είναι 8:00 - 13:30.

Tην Παρασκευή ισχύει το ίδιο ωράριο αλλά δεν θα λειτουργούν για το κοινό το τμήμα Κ.Β.Σ., εισοδήματος και μητρώου, με εξαίρεση επείγουσες περιπτώσεις τις οποίες θα κρίνει ο προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ.
 





Δυστυχως απεχουμε πολυ ακομη απο την Ευρωπη,

Εκει π.χ Γερμανια, οι εφοριες και ολες οι Δ.Υ. απο 8:00-15:00 και καθε Πεμτη εως 18:00.



Δυστιχως στην Ελλαδα δεν κοιταμε το συμφερον των πολιτων αλλα το τι βολευει τους δημοσιους υπαλληλους.Και ετσι πρεπει ο αλλος να παρει αδεια απο την δουλεια του και να χαθουν ενα σωρο εργατοωρες ! 



Βάζε τόνους, Ελληναρά μου.



Λογικό αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ,δεν καταλαβαίνεις που θα πρέπει να μπει ο τόνους..



Στην Γερμανία πάντως υπάρχουν περισσότεροι δημ. Υπ. από την 'Ελλάδα άρα αυξάνεται και το ωράριο. Είναι ποτικό το ζήτημα.



Στη Γερμανία υπάρχουν λιγότεροι ΔΥ αναλογικά με τον πληθυσμό και επομένως το ζήτημα δεν είναι ποσοτικό, αλλά ποιοτικό



Στη Γερμανια και στη Γερμανια.Στη Γερμανια το κρατος εχει επανδρωμενες εφοριες με ικανο προσωπικο ωστε να εξυπηρετειται ο πολιτης.Εδω πας στην εφορια ,εχουν συνταξιοδοτηθει οι μισοι υπαλληλοι,το κρατος δεν εχει φροντισει ν αναπληρωσει τα κενα,μια υπαλληλος με μια τεραστια ουρα μπροστα της,κοσμος αγανακτισμενος,η ιδια βρισκοταν σε νευρικο κλονισμο και ολοι την εβριζαν.Η δημοσιος υπαλληλος φταει;Το κρατος κοιταει μονο πως θα μαζεψει λεφτα και αδιαφορει για την εξυπηρετηση του πολιτη.Αλλα βλεπεις ολοι εχουν βρει το ευκολο θυμα.Η δημοσια υπαλληλος φταει ή το κρατος που δεν σε σεβεται τον φορολογουμενο;Το κοροϊδο που καλειται να πληρωσει τα πιο απανθρωπα χαρατσια σαν αυτα που ειχε επιβαλλει η τουρκοκρατια στους Ελληνες;



Σιγά ρε Ανώνυμος 

 

μην φταίμε και οι πολίτες που πάμε να πληρώσουμε τους φόρους και να κανονίσουμε τις δουλειές σας

Μία είναι η αλήθεια φίλε!!!

 

99 στους 100 Δ.Υ. είναι τεμπελόσκυλα, βολεμένοι από

παλιά με βύσματα από τους άλλους ξεφτίλες τους πολιτικούς

και έχουν μάθει να κάθονται και να πληρώνονται! 

 

και ο 1 στους 100 που θέλει να δουλέψει

δεν μπορεί γιατί με τους συναδέλφους που έχει

ή οχαδελφίζει και αυτός ή δεν του το επιτρέπουν οι προβληματικοί

συνάδελφοι του.

 

 



Εγώ διαφωνώ. Η δουλειά της εφορίας δεν είναι μόνο να εξυπηρετεί το κοινό. Ο λόγος που υπάρχουν οι ώρες κοινού είναι για να κάνουν και τις δικές τους δουλειές τις υπόλοιπες ώρες. Και όσον αφορά τη Γερμανία που ακούγεται τελευταία: Όλοι μιλούν για το πόσο τέλειο σύστημα έχει η Γερμανία αλλά κανείς δεν θέλει να μένει στη Γερμανία.

Πρέπει να σκεφτούμε πως θα γίνει η Ελλάδα καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ και όχι καλύτερη Γερμανία. Σκεφτείτε το....



ζούμε την Δικτατορία του Δημοσίου. Ναι μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν σκληρά και πολλοί άλλοι ξύνονται. Αλλά τελικά ο ένας δημόσιος υπάλληλος κάνει πλάτες στην ανικανότητα ή ολιγορία του άλλου και ούτε ενδιαφέρονται να μάθουν να κάνουν την δουλειά τους πιο ποιοτικά. Μερικοί που είναι ηλικίας 45 ετών και πάνω δεν ξέρουν ούτε τι είναι Excel και αρχείο PDF. ΑΝ δεν το πιστεύετε πηγαίνετε στην Διεύθυνση Τελωνείων στο Γηροκομείο (Λεωφ. Κηφισίας) να δείτε πως στέλνουν κάθε μήνα τα περιφεριακά τελωνεία τις συγκεντρωτικές τους καταστάσεις. Δουλειά 15 λεπτών γίνεται σε 3-4 μέρες.



Κουβέντα να κάνουμε για το τριτοκοσμικό σύστημα που έχουμε στον δημόσιο τομέα που πρώτα εξυπηρετείται ο υπάλληλος και μετά ο συναλλασσόμενος . Από τις 8 μέχρι τις 13,30 και πληρώνονται και υπερωρίες κιόλας. Φταίει η νοοτροπία στο ελληνικό δημόσιο το "βρέξει χιονίσει εγώ θα τα παίρνω" και όχι αν οι υπάλληλοι είναι λίγοι γιατί και πριν που ήταν υπεράριθμοι πάλι δεν δουλεύανε και ήτανε και φευγάτοι για βόλτες εν ώρα υπηρεσίας. Αν δεν καταργηθεί η μονιμότητα και το ρουσφέτι το δημόσιο θα παραμένει καρκίνωμα που θα τρέφεται με υπέρογκους φόρους των ελεύθερων επαγγελμάτων, των αγροτών, των ανέργων και όλων των άλλων Ελλήνων.



Δεν βοηθάει ούτε η άρση της μονιμότητας ούτε τίποτε στο οποίο εισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας που υποκρύπτει φιλίες ,συμπάθειες, γνωριμίες.Με την ηλεκτρονική παρακολούθηση στην είσοδο και την έξοδο του υπαλλήλου από συγκεκριμένες και μοναδικές εισόδου στην οποιαδήποτε υπηρεσία και οργανισμό και την σύνδεση ηλεκτρονικά στο σύστημα μισθοδοσίας θα λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.Θα αφαιρούνται οι ώρες αυτόματα από τον μισθό του υπαλλήλου για τις ώρες που απουσιάζει εκτός ενώ από το όριο που θα θέτει ο κανονισμός και μετά θα περνιέται αυτόματα στο φάκελό του και θα βγαίνει επιστολή επίπληξης στον υπολογιστή του προϊσταμένου του και στον υπολογιστή του υπαλλήλου αυτόματα με ηλεκτρονικό μήνυμα.Οι εργασίες που ανατίθενται στον καθένα να καταχωρούνται ηλεκτρονικά και να χτυπάνε κόκκινο μετά από το χρονοδιάγραμμα που θέτει ο καταστατικός χάρτης των υποχρεώσεων της υπηρεσίας.Να επιπλήττονται και να απολύονται αυτοί που είναι ασυνεπείς και μάλιστα χωρίς ταμείο ανεργίας.



Καλά ρε φίλε εσύ το τράβηξες πολύ το θέμα...μήπως ο υπολογιστής να κρατάει αρχείο με τις επισκέψεις σου στην τουαλέτα και να χτυπάει κόκκινο αν αργείς; Όλα αυτά είναι λύσεις χωρίς αντικειμενικά κριτήρια. Δεν μπορεί ένας υπολογιστής να κρίνει αν ένας υπάλληλος είναι αποδοτικός ή όχι. Ή σωστή λύση είναι ένας ελεγκτικός μηχανισμός.



Καλημέρα την επιστροφη . φόρου ποτε την περνουμε.. ;;;ειπαν μετα τις 20 του μμηνα..



Δεν ξέρω ρε παιδιά. Όταν βλέπω συζητήσεις σε φόρουμ, μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε τέτοιο δημόσιο και γιατί εδώ και χιλιετίες βάφουμε τα χέρια μας με το αίμα των αδελφών μας.
Παρ' όλα αυτά (και πάλι καλά) η γραφικότητά μας είναι ξεκαρδιστική!

Προσθήκη νέας απάντησης