Τι είναι ο Συμπιεστής Digital Inverter στα κλιματιστικά;


Αγόρασα ένα κλιματιστικό Samsung και μέσα στο manual λέει πως διαθέτει Συμπιεστής Digital Inverter. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Ο συπιεστής Digital Inverter σας επιτρέπει να διατηρείτε σταθερή τη θερμοκρασία, αποφεύγοντας τις συνεχείς εκκινήσεις και διακοπές λειτουργίας των κλιατιστικών. Οι σπατάλες ενέργειας μειώνονται ενώ αυξάνεται η εξοικονόμηση και η αίσθηση άνεσης.

Η απόδοση και η κατανάλωση ενός κλιματιστικού εξαρτώνται από την ταχύτητα περιστροφής του συπιεστή. Στο σύστημα ελέγχου των κλιατιστικών Digital Inverter υπάρχει μια διάταξη η οποία, μετά τη μετατροπή της ηλεκτρικής τροφοδοσίας, είναι σε θέση να ελέγχει τις περιστροφές του συμπιεστή, επιτρέποντας στο σύστημα να παράγει ισοδύναμη ψυκτική ή θερμική απόδοση με την πραγματική ζήτηση.

Χάρη στο συμπιεστή Digital Inverter το κλιματιστικό απορροφά την απαραίτητη ενέργεια για την κάλυψη πραγματικών αναγκών κλιματισμού αποφεύγοντας περιττές σπατάλες.

Κατά την εκκίνηση, η απόδοση είναι η μέγιστη για τη γρήγορη επίτευξη της ρυθμισμένης θερμοκρασίας. Στη συνέχεια ρυθμίζεται αυτόματα για να διατηρείται μια θερμοκρασία εντός ± 0,5°C από την επιλεγμένη τιμή.Προσθήκη νέας απάντησης