Είδα στον ύπνο μου παπούτσια. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως τα παπούτσια που φορούσα με χτυπούσανε. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

Αντίστροφη ερμηνεία έχουν τα παλιά και βρώμικα ή στενά παπούτσια, τα οποία αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε, θα έχετε στεναχώριες και απογοητεύσεις για λίγο καιρό.

oneirokritis.org

Αν ονειρευτείς παλιά ή βρώμικα παπούτσια, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τους γύρω σου. Αν δεις πως έβαφες τα παπούτσια σου μαύρα, σημαίνει πως θα υπάρξουν βελτιώσεις στα οικονομικά σου και σε θέματα δουλειάς. Για μια νεαρή κοπέλα που θα δει ότι τα παπούτσια που φοράει τα θαυμάζουν οι άλλοι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσει περισσότερη προσοχή στον εαυτό της. Επίσης αν δεις ότι τα παπούτσια που φοράς είναι μεγάλα, σημαίνει ότι τυχόν καυγάδες και θέματα υγείας θα σε απασχολήσουν αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα, ενώ αν δει κάποιος ότι έχασε τα παπούτσια του, προειδοποιεί για στεναχώρια στην προσωπική του ζωή, όμως σύντομα θα νιώσει έτοιμος να υποδεχτεί έναν καινούριο έρωτα. Αν τα παπούτσια που ονειρευτείς είναι καινούρια και καθαρά, τότε θα υπάρξουν πολύ ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου.Αν δείτε καινούρια παπούτσια, σημαίνει ότι θα σημειωθούν αλλαγές στη ζωή σας προς όφελός σας. Αν ονειρευτείτε καινούρια παπούτσια τα οποία σας στενεύουν, είναι προειδοποίηση άσχημης συμπεριφοράς από την πλευρά των φίλων σας. Αν δείτε ότι τα παπούτσια σας είναι μεγάλα, είναι προειδοποίηση διαφωνιών, απωλειών και κακής υγείας. Αν ονειρευτείτε πως τα χάσατε, σημαίνει χωρισμός. Αν δείτε ότι τα παπούτσια σας είναι βρώμικα ή παλιά, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε εχθρούς εξαιτίας της κριτικής που ασκείτε. Αν ονειρευτείτε πως βάφετε τα παπούτσια σας μαύρα, είναι προμήνυμα βελτιώσης στον εργασιακό τομέα.Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε παπούτσια καινούργια, σημαίνει πως θα πάρετε αποφάσεις που αν δεν τις εγκαταλείψετε θα οδηγηθείτε στην επιτυχία όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως πετάξατε τα παλιά σας παπούτσια, σημαίνει πως θα αντιδράσετε σωστά σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε πως καίγατε παλιά σας παπούτσια, αυτό σημαίνει πως θα σταματήσετε τα κουτσομπολιά του κόσμου και θα ανεβάσετε τη θέση σας στο περιβάλλον σας αποδεικνύοντας με τον τρόπο σας πως άδικα σας συκοφαντούσαν. Αν δείτε πως βάφετε και γυαλίζετε τα παπούτσια σας, αυτό σημαίνει πως θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση των οικονομικών σας γιατί θα δείξετε και προβάλετε νέες ιδέες στον επαγγελματικό τομέα. Αν δείτε πως φοράτε παπούτσια καινούργια και σας πηγαίνουν καλά στα πόδια σας, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε σε όλες σας τις υποθέσεις. Αν δείτε πως πέφτουν στενά, σημαίνει πως πίκρες και στενοχώριες σας περιμένουν. Αν δείτε πως τα παπούτσια σας ήταν γεμάτα λάσπες, σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά. Αν τα δείτε σχισμένα, σημαίνει προσβολή. Αν είστε γυναίκα και δείτε παπούτσια να τα φοράτε και να σας κάνουν εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε δυστυχισμένο κι αποτυχημένο γάμο αν είστε ανύπαντρη, αν είστε παντρεμένη θα πει πως ο γάμος σας είναι σκέτη αποτυχία. Αν είστε άνδρας και δείτε πως αντί για παπούτσια φοράτε μπότες καινούργιες, σημαίνει πως θα σημειώσετε επαγγελματική και κοινωνική άνοδο. Αν μια γυναίκα δει να φοράει παπούτσια με υψηλά τακούνια, σημαίνει πως έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, πράγμα που δεν θα της βγει σε καλό.

Προσθήκη νέας απάντησης