Ράνια Μακρή βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Ράνιας Μακρή.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Ράνια Μακρή γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός και δημοσιογράφος. Έχει τελειώσει την σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Το 2007 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών από τους Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιώργο Κιμούλη, και Ευδόκιμο Τσολακίδη.

Η Ράνια, το 1991, έκανε την δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση της ενημερωτικής και ψυχαγωγικής εκπομπής του Ant1 "Πρωινό Κομπλέ", που ήταν και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Τη σεζόν 2007-2008, παρουσίασς την ταξιδιωτική ενημερωτική εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή "Με παρέα την Ελλάδα", που προβάλλονταν από 29 κανάλια σε όλη την Ελλάδα.

Έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, όταν εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του Ant1 "7 ζωές (2008)". Την ίδια χρονιά, εμφανίστηκε και σε μερικά επεισόδια της πολύ γνωστής κωμικής σειράς του Mega "Μαρία Ή Άσχημη". Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2013, εμφανίστηκε ως η πρόεδρος διαφημιστικής εταιρείας, στην κωμική σειρά του Mega "Με Τα Παντελόνια Κάτω".

Το 2014, κάνει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία μεγάλου μήκους του Νικόλα Τριανταφυλλίδη "Οι Αισθηματίες".

[periergos.gr]
 Προσθήκη νέας απάντησης