Είδα στον ύπνο μου λαγό. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως με κυνηγούσανε κι έτρεχα σαν λαγός. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Αν κυνηγάς να πιάσεις λαγό σημαίνει πως ασχολείσαι με πράγματα που δεν σε ωφελούν. Αν απλά δεις λαγό να τρέχει, θα υπάρξει εντελώς ξαφνική πρόοδος στη δουλειά σου.

O λαγός, είναι ένα ζώο σεληνιακό που κοιμάται τη μέρα και βγαίνει τη νύχτα και που, σαν το Φεγγάρι, εμφανίζεται και εξαφανίζεται αθόρυβα και ταχύτατα σαν μια σκιά. Επιπλέον πολλαπλασιάζεται και αναπαράγεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, γεγονός που το καθιστά σύμβολο της γονιμότητας. Αλλά σαν σύμβολο της γονιμότητας, της αφθονίας και της αναπαραγωγής άψυχων και έμψυχων, εμπεριέχει και τα γονίδια της αποχαλίνωσης, του καταναλωτισμού και της λαγνείας, καθώς αυτά είναι που ανακλώνται περισσότερο συχνά στα όνειρα. Τέλος, δεδομένου ότι ο λαγός πηδάει ανεξέλεγκτα από τη μια θέση στην άλλη, το προμήνυμα, είτε θετικό είτε αρνητικό, είναι παροδικό.

Άλλη ερμηνεία είναι ότι αν βλέπουμε έναν λαγό σημαίνει αλλαγή. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει κάποια προσωπικά χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές όπως η βιασύνη και η ρηχή εξυπνάδα.Αν δείτε στον ύπνο σας λαγό, χωρίς όμως να είσαστε κυνηγός, αυτό σημαίνει πως αν τον είδατε απλώς, ότι σας διακρίνει μια μεγάλη ανασφάλεια ενώ τα πράγματα δεν είναι όπως τα νομίζετε, απλώς εσείς δείχνετε δειλία. Αν δείτε λαγό να τρέχει, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά και πολλά χρήματα θα κερδίσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως κυνηγήσατε λαγό και τον πιάσατε, αυτό σημαίνει για σας πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τον σκοτώσατε, αυτό σημαίνει πως ο δρόμος στις συναλλαγές σας που ακολουθείτε δεν είναι αυτός που πρέπει και πως έτσι αν συνεχίσετε θα βλάψετε άνθρωπο ή ανθρώπους που δεν πρέπει. Αν δείτε πως παρουσιάστηκε ένας λαγός και έφυγε τρέχοντας αυτό σημαίνει πως μια είδηση ευχάριστη σας περιμένει. Αν δείτε πως τρωτε κρέας από λαγό, αυτό σημαίνει πως ότι κι αν κάνετε αυτές τις μέρες θα σημειώσει μια μεγάλη και σίγουρη επιτυχία.

Προσθήκη νέας απάντησης