Αλίνα Κωτσοβούλου βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Αλίνας Κωτσοβούλου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Η Αλίνα Κωτσοβούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έχει έναν αδερφό, τον Στέργιο, και η καταγωγή της είναι από την Ιθάκη, τη Σύρο και τη Ρούμελη. Την έχουμε δει αρκετές φορές στην τηλεόραση αλλά σίγουρα οι περισσότεροι την θυμόμαστε από την κοινωνική σειρά του Mega "Κούκλες (2010)", αλλά και στην κωμική σειρά του Mega "Λάκης Ο Γλυκούλης (2008)" όπου έπαιζε τη Ναταλία, σύζυγο του Νίκου (Ιωσήφ Μαρινάκη). Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκε ως Μαρία, στην δραματική σειρά του Mega "Δικαίωση (2014)". 

Στον κινηματογράφο έπαιξε ως Βασούλα, στην κωμωδία "Μια μέλισσα τον Αύγουστο (2007)" σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη.

Στις 15 Ιουνίου του 2013, η ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Μάριο μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Σύρο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα Καλάβρυτα κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών τους.

Αγαπημένα της χρώματα είναι το παστέλ, το ροδί η μέντα και το κίτρινο. Είναι φαν των αντικών της γιαγιάς και των μη σύγχρονων επίπλων. Τα έργα τέχνης που λατρεύει είναι οι πίνακες του Δημήτρη Γέρου και του Θόδωρου Μανωλίδη ενώ η "δική" της γωνιά στο σπίτι είναι η ντουλάπα και η… Αγκαλίτσα. Όσο για το τι θα έσωζε σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης; Την αλληλογραφία του Ιάσονα και της Υπατίας από το 1930 μέχρι το 1975. [periergos.gr]



Προσθήκη νέας απάντησης