Είδα στον ύπνο μου κουνέλι. Τι είναι;


Χθες είδα όνειρο ότι είχα για κατοικίδιο ένα κουνέλι. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα κουνέλι σημαίνει τύχη, μαγική δύναμη κι επιτυχία. Έχουμε μια αισιόδοξη οπτική απέναντι στη ζωή. Εναλλακτικά, τα κουνέλια συμβολίζουν την αφθονία, τη ζεστασιά, τη γονιμότητα και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Ίσως η σεξουαλική ζωή μας χρειάζεται να είναι σε έλεγχο.

Αν βλέπουμε, ένα άσπρο κουνέλι συμβολίζει την πίστη στον έρωτα. Το λευκό κουνέλι επίσης αποτελεί οδηγό προς την σωστή κατεύθυνση.

Αν δούμε ότι το κουνέλι χοροπηδά τότε δείχνει γονιμότητα. Θα είμαστε περικυκλωμένοι από παιδιά. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να είναι ανάλογο της έλλειψης δέσμευση και πως πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο.

Λόγω της γονιμότητάς του, το υποσυνείδητο το συνδέει με τη σεξουαλικότητα, και για το λόγο αυτό αν βλέπουμε κουνέλια είναι σημάδι σεξουαλικών επιθυμιών, κι αν αυτά ανήκουν σε ένα άλλο άτομο, που είναι γνωστό μας, σημαίνει ότι για αυτό το άτομο έχουμε αυτές τις επιθυμίες.





Καλημέρα, εγώ είδα στον υπνο μου το κατοικίδιο μου που είναι όντως κουνέλι (μόνο που πλέον έχει φτάσει 6 χρόνων και έχει αρχίσει να γερνάει) και ήταν λέει άρρωστο και ετοιμοθάνατο το ένα του μάτι από γαλάζιο ήταν κίτρινο και το ένα μπροστινό του πόδι να κουτσαίνει και το καημένο μου ήταν πασαλειμενο με κακα. Μετά από λίγο όμως το κουνέλι μου συνήλθε και καθαρίστηκε και τα μάτια του έγιναν όπως πρώτα. Λίγο πριν συνέλθει στην εμφάνιση του το κουνέλι μου είχε αποκτήσει την κλασική σκανταλιαρικη συμπεριφορά του. Αλλα εγώ παρέμενα με την πεποίθηση ότι είναι ετοιμοθάνατο. Τι σημαίνει?



Καλημέρα σας εγώ είδα λέει ότι πέρναγα έξω από ένα μαγαζί που είχε απέξω κουνέλια πολλά πάρα πολλά και πολύ όμορφα κουνιοντουσαν κανονικά και φάνηκαν υγιέστατα τι σημαίνει αυτό?? Ήταν λευκάς καφέ βούλες και τα αυτάκια τους σηκωμένα

Προσθήκη νέας απάντησης