Υποβλήθηκε από psilos την Παρ, 21/03/2014 - 13:52.
Είναι το τηγάνισμα σε βαθύ τηγάνι ή μετρίου μεγέθους κατσαρόλα στην οποία έχουμε βάλει μπόλικο λάδι, έτσι ώστε τα τρόφιμα να «κολυμπούν» μέσα σε αυτό. Τα τρόφιμα τηγανίζονται συγχρόνως από όλες τις πλευρές χωρίς να χρειάζονται γύρισμα, κάνουν ομοιόμορφη κρούστα και ψήνονται πολύ ταχύτερα. Είναι δανικός τρόπος τηγανίσματος για πατάτες, κεφτέδες, κροκέτες, λαχανικά με κουρκούτι, λουκουμάδες κ.α.
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Είναι το τηγάνισμα σε βαθύ
Είναι το τηγάνισμα σε βαθύ τηγάνι ή μετρίου μεγέθους κατσαρόλα στην οποία έχουμε βάλει μπόλικο λάδι, έτσι ώστε τα τρόφιμα να «κολυμπούν» μέσα σε αυτό. Τα τρόφιμα τηγανίζονται συγχρόνως από όλες τις πλευρές χωρίς να χρειάζονται γύρισμα, κάνουν ομοιόμορφη κρούστα και ψήνονται πολύ ταχύτερα. Είναι δανικός τρόπος τηγανίσματος για πατάτες, κεφτέδες, κροκέτες, λαχανικά με κουρκούτι, λουκουμάδες κ.α.
Προσθήκη νέας απάντησης