Είδα στον ύπνο μου αγκαλιά. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν ονειρευτείς κάποιον γνωστό σου να σε αγκαλιάζει τότε σύντομα θα κάνεις κάποιο ταξίδι. Αν αγκαλιάζεις άγνωστο προσοχή στις παρέες σου, γιατί κάποιοι φίλοι ενδέχεται να μην είναι τόσο ειλικρινείς και μπορεί να δεχθείς προδοσία. Αν δέχεσαι αγκαλιά από τους γονείς σου, σημαίνει ότι σε στηρίζουν και θα έχεις επιτυχία σε ότι και αν κάνεις. Αν σε αγκαλιάζει άνθρωπος που δεν ζει πια, περίμενε στενάχωρες ειδήσεις.





Οταν αγκαλιάζεις άτομο γνωστό και αγαπητό σύντομα θα κάνεις ταξίδι μακρινό, αν αγκαλιάζεις άγνωστο θα σε κάποιος θα σε προδώσει, αν αγκαλιάζεις συγγενείς θα φιλοξενηθείς από αυτούς. Αν αγκαλιάζεις παντρεμένη γυναίκα περίμενε κάτι δυσάρεστο, αν είναι ανύπαντρη σου ετοιμάζουν γάμο χωρίς να το ξέρεις. Αγκάλιασμα από γονείς σημαίνει επιτυχία στις πράξεις σου. Αν σε αγκαλιάζει νεκρός δυσάρεστη είδηση θα πάρεις.



Σε γενικές γραμμές, οι αγκαλιές στα όνειρα, τόσο όσο τις δίνουμε, όσο κι αν τις δεχόμαστε, προβλέπουν το ρόλο ενός φίλου ή είναι μια προειδοποίηση ότι όλες οι μορφές φροντίδας είναι ειλικρινείς και ότι μόνο πρέπει να εμπιστευόμαστε τους δοκιμασμένους φίλους και αυτοί είναι ελάχιστοι.

Αν βλέπουμε ότι αγκαλιάζουμε τον/ην σύντροφό μας προμηνύει καυγάδες, διαφωνίες και αλληλοκατηγορίες, που προέρχονται από την απιστία.

Αν ονειρευόμαστε ότι αγκαλιάζουμε έναν ξένο σημαίνει ότι θα έχουμε έναν ανεπιθύμητο καλεσμένο. Αν βλέπουμε ότι αγκαλιάζουμε συγγενείς σημαίνει ότι αυτοί είναι είτε άρρωστοι είτε δυστυχείς.

Προσθήκη νέας απάντησης