Είδα στον ύπνο μου λεωφόρο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι περπατούσα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν στο όνειρο σου δεις να περπατάς σε μεγάλη λεωφόρο, θα έχεις άνοδο στα οικονομικά σου που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να κάνεις πολλές αλλαγές.





Αν δείτε στον ύπνο σας να ανοίγεται μπροστά σας μια μεγάλη λεωφόρος ευθεία ομαλή και γεμάτη δέντρα και άνθη, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη χαρά και ευτυχία, από τις επιτυχίες που θα δείτε να σημειώνετε στην ζωή σας και βλέποντας ύστερα από διάφορα γεγονότα να ανοίγεται ένα μέλλον λαμπρό μπροστά σας. Αν δείτε να περπατάτε σε μια τέτοια λεωφόρο, αυτό σημαίνει πως ήδη είσαστε στον δρόμο της επιτυχίας. Δυσκολίες όμως θα βρείτε όταν δείτε πως κυκλοφορεί γύρω σας πολύς κόσμος και σας δυσκολεύει στην πορεία σας. Αν όμως δείτε πως παρ' όλες τις δυσκολίες κατορθώνατε και προχωρούσατε, αυτό σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε όλα σας τα σχέδια να δείτε και φθάνετε σε έναν προορισμό. Μεγάλη ευτυχία σημαίνει για σας αν την λεωφόρο που θα δείτε είναι γεμάτη μαγαζιά που έχουν μέσα εμπορεύματα. αυτό σημαίνει πως μην διστάσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία ότι κι αν επιχειρήσετε.



Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια λεωφόρο αντιπροσωπεύει την αίσθηση της κατεύθυνσης, που έχουμε πάρει και το δρόμο της ζωής μας. Μια ομαλή και ευθεία λεωφόρος δείχνει εσωτερική ηρεμία, ενώ μια στριφογυριστή, γεμάτη λακκούβες ή σαμαράκια αντανακλά μια συναισθηματική δυσαρμονία ή αναταραχή.

Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ο περιβάλλοντας χώρος. Επομένως, αν βλέπουμε μια λεωφόρο με δέντρα όμορφα, πράσινα και πυκνά είναι σημάδι ότι θα αποκτήσουμε ότι επιθυμούμε με σχετική ευκολία. Ενώ αν τα δέντρα αδύνατα, άφυλλα, και αδύναμα είναι οιωνός ότι δύσκολα θα καταφέρουμε να θριαμβεύσουμε και με μεγάλες προσπάθειες και δυσχέρειες.

Αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει μια επανασύνδεση με ένα αγαπημένο άτομο, δύσκολα ή εύκολα, αυτό θα το δείξουν τα δέντρα.

Προσθήκη νέας απάντησης