Online μαθήματα αγγλικών;


Σε ποιες ιστοσελίδες μπορώ να βρώ online μαθήματα για εκμάθηση αγγλικών;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν μάθηση αγγλικών για παιδιά και ενήλικες

allysatis.org

agglikanow.gr

livemocha.com

bbc.co.uk Μαθήματα Αγγλικών με το BBC Learning English. Δε νομίζω ότι χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις – μαθήματα Αγγλικών από το BBC μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που σε βοηθούν να μάθεις ευχάριστα.

funeasyenglish.com Αγγλικά που σας μαθαίνουν ακόμα και το τρόπο γραφής του κάθε γράμματος. Ιδανικό για προσχολικές ηλικίες ή αναλφάβητους.

hugosite.com Για όσους δεν ξέρουν καθόλου Αγγλικά. Με 365 Video στο Youtube θα έχουν μάθει να συνεννοούνται αρκετά καλά.

englishlearner.com Για όσους ξέρουν τα απολύτως βασικά ή έχουν ξεχάσει όσα έκαναν στο φροντιστήριο είναι ένα καλό εργαλείο να φρεσκάρουν ή να μάθουν γραμματική και συντακτικό.

youtube.com Τα πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά video στο Youtube για βελτίωση της ακουστικής στα Αγγλικά. Για μέσο και επάνω επίπεδο.





Γεια σας,
Είμαι ο ιδιοκτήτης του σιτε agglika1.com με πολλά δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και εσείς ήδη έχετε βάλει το link της σελίδας μας από πάνω.

Επειδή για το agglika1.com τώρα έχουμε φτιάξει νέο σιτε agglikanow.gr, σας παρακαλούμε ανανεώστε το λινκ στη σελίδα σας http://www.periergos.gr/erotiseis/online-mathimata-agglikon με το νέο μας λινκ για δωρεάν μαθήματα Αγγλικών που βλέπετε από κάτω, για να μην είναι Broken link. Σας ευχαριστούμε.
Δημήτρης Σκλίας εκδότης της D.Education English lessons

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών 1
Η D.education σας προσφέρει πολλά δωρεάν μαθήματα Αγγλικών online
https://agglikanow.gr/free-english-lessons/

Προσθήκη νέας απάντησης