Τι είναι η νέα τηλεοπτική σειρά του Ant1 "Blind Date";


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η σειρά βασίζεται σε μια αληθινή και εξαιρετικά επιτυχημένη blog novela που γράφτηκε από την Carolina Aguirre.

Είναι το πρώτο blog στα ισπανικά και ένα από τα πρώτα στον κόσμο που προσαρμόστηκε ειδικά για την τηλεόραση. Στο διαδίκτυο σημείωσε τεράστια επιτυχία με 2,5 εκατομμύρια προβολές και 80.000 σχόλια σε μόλις 7 μήνες (Νοέμβριος 2007 - Ιούνιος 2008).

Όλα ξεκινούν όταν η Λουτσία τυχαία κρυφακούει μια συνομιλία μεταξύ της μητέρα της, Μανούτσα και της αδελφής της, Ιρίνα. Η Ιρίνα στη διάρκεια ενός οικογενειακού δείπνου έχει ανακοινώσει ότι παντρεύεται. Η μητέρα της τότε λέει στην Ιρίνα ότι αν η Λουτσία καταφέρει να βρει έναν σύντροφο μέχρι την ημέρα της τελετής, θα πληρώσει όλα τα έξοδα του γάμου της.

Πληγωμένη, σοκαρισμένη, αλλά και εξοργισμένη με το στοίχημα που η μητέρα της έβαλε, η Λουτσία αποφασίζει να αποδείξει πως κάνει λάθος. Ταυτόχρονα όμως, θέλει να την κάνει να πληρώσει για το γάμο της Ιρίνα. Έτσι, βάζει στόχο να βρει έναν πραγματικά στοργικό σύντροφο, γνωρίζοντας ότι έχει στη διάθεσή της μόνο 258 ημέρες, μέχρι την ημερομηνία του γάμου της αδελφής της.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ξεκινάει για την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, δίχως όμως να γνωρίζει πως αυτή η απόφαση θα την αλλάξει σιγά-σιγά. Έτσι, βγαίνει πολλά ραντεβού στα τυφλά, γνωρίζει διάφορους τύπους αντρών μέσα από μια ξεκαρδιστική παρέλαση, αλλά πάνω απ όλα… ανακαλύπτει τον ίδιο της τον εαυτό.

Στη διαδρομή αυτή, θα προκύψουν διάφορες κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα. Η Λουτσία σταδιακά θα αρχίσει να μην νοιάζεται για το τι σκέπτονται οι άλλοι, ούτε καν η μητέρα της, ενώ θα συνειδητοποιήσει πως για να βρει την αληθινή αγάπη, πρέπει πάντα να ακούει την εσωτερική φωνή της, το ένστικτό της.

newsbeast.grΠροσθήκη νέας απάντησης