Είδα στον ύπνο μου χιόνια. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν είδες στον ύπνο σου να πέφτει πολύ χιόνι το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει πως θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στην ζωή σου και θα αποκτήσεις πολλά υλικά αγαθά και πλούτη.





Αν είναι καθαρό και το βλέπετε από μακριά στ' όνειρο σας, θα έχετε χαρά, υγεία, συζυγική πίστη και αρμονική ζωή στο σπιτικό σας. Αν είναι λερωμένο θα έχετε οικογενειακές προστριβές, συζυγική σπίλωση και κακολογίες. Αν περπατείτε και σας ενοχλούν χιονονιφάδες, που πέφτουν από τον ουρανό, θα έχετε ανωμαλίες στους έρωτες σας. Αν περπατείτε πάνω σε νερόχιονο, θα έχετε πρόοδο σε διάλογο με δύστροπο πρόσωπο. Αν πετάτε ή σας πετούν χιονιές, θα έχετε απρόβλεπτες προστριβές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν ονειρευτείτε πως χιόνισε το καλοκαίρι, θα έχετε πολλά και ανυπέρβλητα εμπόδια σ' όλες τις υποθέσεις σας. Αν κάνετε πορεία ή περιπατείτε πάνω σε καθαρό χιόνι, θα αφήσετε αγαθή μνήμη και σημαντικό εφήμερο έργο όπου κι αν περάσετε. Αν φτιάνετε χιονάνθρωπο, θα έχετε εφήμερο ερωτικό ωραίο δεσμό.



Αν δεις να πέφτει χιόνι στον ύπνο σου και νιώθεις όμορφα στη θέα του, τότε θα πάρεις μεγάλη χαρά. Το αντίθετο θα συμβεί αν η θέα του χιονιού στο όνειρο σου φέρνει θλίψη. Αν δεις το χιόνι στρωμένο να έχει σκεπάσει όλη τη φύση γύρω σου, αλλά να είναι άσπρο και άθικτο, θα έχεις πίστη και αγάπη από το ταίρι σου. Αν όμως είναι βρώμικο και τσαλαπατημένο, σημαίνει το αντίθετο. Αν δεις καθαρά ίχνη από πατημασιές στο χιόνι, σημαίνει ότι το ταίρι σου σε απατά. Αν κρατάς χιόνι ή το μαζεύεις, θα ψυχρανθεί η συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποιον. Αν δεις ότι το τρως, θα σου δώσουν απατηλές υποσχέσεις και εσύ θα ξεγελαστείς. Αν πέφτει χιόνι πάνω σου, θα ζήσεις έναν αγνό και όμορφο έρωτα. Αν πετάς ή σου πετάνε χιόνι, δηλώνει πρόσκαιρες, επιπόλαιες σχέσεις. Αν φτιάχνεις χιονάνθρωπο, δείχνει ότι τα κριτήριά σου για τους ανθρώπους είναι λανθασμένα και θα βρεθείς προ εκπλήξεων.

Ιωάννα Π.


γενικά σημαίνει ατυχία. Ίσως κάποια αρρώστια, αδυναμία, απογοήτευση. Αν οι νιφάδες είναι μεγάλες, έρχεται ερωτικός καβγάς. Μόνο αν λιώνει το χιόνι, είναι καλό. Οι φόβοι σας θα μετατραπούν σε χαρά.

 

χιόνι



Περπατουσα και αρχησε να χιονιζει,κρατουσα ομπρελα ξαι καπια στιγμη πεφταν χοντρες νυφαδες και τις ακουγα στη ομπρελα ,,γενικα εστανομουν καλα!!!!



Είδα ενώ ήμουν σε τραινο που προχωρούσε,έβλεπα από το παρέα θετό χιονισμένο βουνό.

Η πόρτα σταμάτησε και άνοιξε σε σημείο που ήταν καπως υπερυψωμένο καλυμμένο με χιόνι.
Ευχαριστώ πολύ.

Προσθήκη νέας απάντησης