Γιατί χώρισε η Μελέτη;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Η Ελεονώρα Μελέτη, αφού αναφέρθηκε στα έξι στάδια που περνά ο κάθε άνθρωπος όταν χωρίζει, ανακοίνωσε το δικό της χωρισμό με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ. Γιατί χώρισε η Ελεονώρα Μελέτη;

Σύμφωνα με το άρθρο της Ελεονώρας Μελέτη, «στο πρώτο στάδιο, νιώθεις χάλια, στο δεύτερο, αρνείσαι πεισματικά ότι έχεις χωρίσει. Στο τρίτο, η πίκρα είναι μεγάλη, στο τέταρτο επιστρατεύονται διάφορα “όπλα” για να φέρεις πίσω τον πρώην, στο πέμπτο η διάθεση έχει σκαμπανεβάσματα, και στο έκτο έχεις απλά ξεπεράσει τον πρώην».

Ωστόσο, μιλώντας για τη δική της σχέσης ανέφερε το εξής: “Υπάρχουν όμως και εκείνες οι ελάχιστες περιπτώσεις που σε έναν χωρισμό δεν είναι απαραίτητο να περάσεις από τις παραπάνω φάσεις. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα ζευγάρια που έχουν ζήσει έναν πραγματικό έρωτα και μια αληθινή και βαθιά αγάπη, η οποία ωστόσο για κάποιους λόγους έχασε το δρόμο και το στόχο της”.

H Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει γράφοντας: «Αν σας φαντάζει αδύνατο, πάρτε για παράδειγμα τον Γιάννη και εμένα, που αποφασίσαμε πριν αρκετούς μήνες να χωρίσουμε. Ωστόσο μέχρι και σήμερα, διατηρούμε το ίδιο σπίτι, βλεπόμαστε, μιλάμε και διατηρούμε μια καθημερινή, γλυκιά και ανθρώπινη επαφή, χωρίς εντάσεις και χωρίς καβγάδες, αλλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθουμε».

Τρία ακριβώς χρόνια μετά τη γνωριμία τους, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Οι φήμες γύρω από την κρίση στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν εδώ και λίγες εβδομάδες με αφορμή δυο νυχτερινές εξόδους της Ελεονώρας χωρίς τον αγαπημένο της.

Η Μελέτη αποφάσισε μόλις χτες να επιβεβαιώσει τα σενάρια μέσα από το προσωπικό της blog: «Και για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, ναι, πέρασαν 3 πολλοί δύσκολοι μήνες, αλλά όταν βιώνεις το χωρισμό ως μία κοινή κατάσταση που ισχύει και για τους δύο, ξέρεις ότι πλέον έφτασες στο επίπεδο αγάπης εκείνο που είσαι εκεί για τον άλλον και στα καλά αλλά και στα κακά». «Έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια να δείχνει ότι είναι καλά, αλλά στην πραγματικότητα πονούσε πολύ μέσα της» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. «Πίστευε ότι με το Γιάννη θα περνούσαν μια ζωή μαζί, πως θα έκαναν οικογένεια. Τα συναισθήματά της για εκείνον δεν έχουν αλλάξει. Θα τον αγαπάει για πάντα».

«Twitter breaking up support: Σας ευχαριστώ!!! Με κάνετε και χαμογελώ!» έγραψε στο twitter η Ελεονώρα Μελέτη. Λίγο πριν είχε γράψει: «Δηλαδή τώρα θα γυρίσω στα παλιά που κάθε εβδομάδα θα αλλάζω σύμφωνα με τις φυλλάδες 238,5 γκόμενους την εβδομάδα;», αναφερόμενη στις φήμες οτι τρίτο πρόσωπο μπήκε στη σχέση τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε επίσης στο twitter: «Μα τέτοια εσωστρέφεια αγάπη μου αυτοί οι άνθρωποι! Γάιδαρο σκάνε» αναφερόμενη στους Καρκίνους, ζώδιο που ανήκει ο πρώην αγαπημένος της, Γιάννης Ολιζιέρσκυ. Όσο για τους Παρθένους, το δικό της ζώδιο, έγραψε: «Πρόβλεψη άστρων για Παρθένους: «Προσοχή στη σχέση με έναν Καρκίνο γιατί μπορεί να χαλάσει ξαφνικά!» γιατί εκτός από καφετζή πάω και σε αστρολόγο». To συγκεκριμένο tweet μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης είχε χάσει την ψυχραιμία της όταν διάβασε στο enimerosi24 ότι επισκέφτηκε καφετζού για να μάθει το μέλλον της!

fimes.gr/2011/02/eleonora-meleti-chorise/#ixzz2Ur5ENudC
 



Προσθήκη νέας απάντησης