Τι ξενερώνει μια γυναίκα Σκορπιό (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Μπορεί στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας και σχέσης, η γυναίκα Σκορπιός να βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτικό έναν άνδρα που της αφήνει ένα μυστήριο να πλανιέται στον αέρα, ή την κάνει να ζηλεύει, όμως στην πορεία και στην εξέλιξη του δεσμού, τα πράγματα αλλάζουν. Ξενερώνει με τα ψέματα, την κοροϊδία, την απάτη, την έλλειψη σταθερότητας και ασφάλειας.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

Έχεις κανονίσει ραντεβού μαζί της και ξαφνικά σου προτείνουν τα φιλαράκια σου να πάτε για μπύρες, της τηλεφωνείς λοιπόν και της λες : «Βρε μωρό μου, με πονά το κεφάλι μου απόψε, θα κοιμηθώ νωρίς, αν είναι τα λέμε αύριο». Το ίδιο βράδυ σε συναντά τυχαία, ενώ είσαι με την παρέα σου και τα πίνετε! Μπορεί να μην σου πει τίποτα, το βέβαιο είναι ότι θα ξενερώσει και στη συνέχεια θα σου είναι και αυτή όλο δικαιολογίες!

Την κοιτάζεις όλο νόημα και της λες «Αγάπη μου, είσαι η μοναδική γυναίκα της ζωής μου, θέλω να είμαστε για πάντα μαζί ...δεν έχω μάτια για κάτι άλλο»....στη συνέχεια σε πιάνει στα πράσα να ανταλλάσσεις ροζ μηνυματάκια ή  να φλερτάρεις με κάποια άλλη γυναίκα! Μην περιμένεις να σου δώσει δεύτερη ευκαιρία, θα διαγράψει αυτόματα όλα τα συναισθήματα που έτρεφε για σένα και θα σε εκδικηθεί με την αδιαφορία της!

«Θα σου μιλήσω ειλικρινά, έχω βαρεθεί πλέον το κρεβάτι μαζί σου, νομίζω ότι με παραμελείς και δεν είσαι μαζί μου όπως πρώτα»: Μειώνεις τις ερωτικές ικανότητες της γυναίκας Σκορπιού; Αυτό που σίγουρα θα σου απαντήσει είναι «Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα»!

oroskopos.gr



Προσθήκη νέας απάντησης