Είδα στον ύπνο μου πουλιά. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν είδες στον ύπνο σου ένα η πολλά πουλιά μαζί να πετούν στον ουρανό,το όνειρό σου είναι καλό. Φανερώνει πώς όλες σου οι επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε στον ύπνο σας κοπάδια από πουλιά να πετούν στον ουρανό και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό θα σας βρουν πολλά προβλήματα και τρεξίματα.

Αν δείτε πως τα πουλιά πέρασαν και στάθηκαν στον ορίζοντα οι περιπέτειές σας θα είναι περαστικές.

Αν δείτε πως σκοτώνετε πουλιά χωρίς καμιά διάκριση, σημαίνει πως με τις απερισκεψίες σας θα δυσκολευτείτε στα οικονομικά σας και δεν θα τα βγάλετε πέρα.

Αν δείτε πως πιάνετε πουλιά, αυτό σημαίνει πως θα σας κυβερνήσει ο έρωτας και θα πιαστείτε στα δίκτυα του για καλά.

Αν δείτε πως πιάσατε πουλί ή πουλιά και αυτό ή αυτά σας ξέφυγαν και πέταξαν μακριά, σημαίνει πως θα χάσετε κάθε ελπίδα για κάτι όμορφο που άρχισε στη ζωή σας.

Αν δείτε πουλί ή πουλιά να πετούν και να κελαηδούν χαρούμενα και αυτό σας ευχαριστεί, σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ερωτικής μέθης κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν δείτε πως έχετε ένα πουλί μέσα στο κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία με βρώμικα μέσα.

Αν δείτε πως αγοράζετε ένα πουλί σημαίνει πως δεν διστάζετε να εξαγοράσετε τα πάντα. Αν δείτε ένα πουλί να μπαίνει στο σπίτι σας ή να έρχεται σε σας, σημαίνει πως θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Αν δείτε πως πιάνετε πουλιά με ξόβεργες ή δίκτυα, σημαίνει πως χρησιμοποιείτε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Αν δείτε πουλί ή πουλιά νεκρά σημαίνει πως θα πάρετε κάποια δυσάρεστη είδηση για την υγεία προσφιλούς σας προσώπου.

Αν δείτε αρπακτικό πουλί, νυχτερίδες κλπ., δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη για κάβε είδος πουλιού. Είναι ευνοϊκό όνειρο αν δείτε πουλιά με όμορφα φτερά.

Αν το όνειρο το δει γυναίκα, ένας πλούσιος και καλός σύντροφος είναι κάπου κοντά.

Τα μαδημένα και βουβά πουλιά, στο όνειρο, είναι σημάδι άσπλαχνης και απάνθρωπης μεταχείρισης του απόκληρου από τους ανθρώπους του πλούτου.

Αν δείτε πληγωμένο πουλί, είναι προάγγελμα βαθιάς λύπης που θα την προκαλέσει κάποιος «άσωτος υιός». Αν δείτε πουλιά να πετούν, είναι σημάδι ευημερίας.

Το δυσάρεστο περιβάλλον θα εξαφανιστεί εμπρός στο κύμα της ερχόμενης ευτυχίας.

Αν δείτε πως πιάνατε πουλιά, δεν είναι καθόλου κακό.

Αν τα ακούσατε να μιλούν, είναι ένα είδος ομολογίας της ανικανότητας για την εκτέλεση έργων που απαιτούν μεγάλη εξυδέρκεια.

Αν δείτε πως τα σκοτώνατε με όπλο, είναι σημάδι συμφοράς λόγω κακής εσοδείας.

Προσθήκη νέας απάντησης