Είδα στον ύπνο μου αετό. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν είδες στον ύπνο σου αετό να πετά ή να ανεβαίνει σε μεγάλα ύψη,το ονειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει πως όλες οι επιθυμίες και οι στόχοι θα επιτευχθούν.

Αν ονειρευτείς αετό να πετά πάνω από το σπίτι σου περίμενε μεγάλη οικογενειακή χαρά, αν είσαι πάνω σε αετό και σε πάει ψηλά σημαίνει μεγάλη επιτυχία. Αν πολεμάς με αετό πρόσεχε σε ότι κάνεις.Αν δεις αετό σε βράχο ή σε δέντρο ή να πετάει ήσυχα και ατάραχα ότι και να κάνεις θα πάει καλά. Αν κάθεται πάνω στο κεφάλι σου προμηνύει το θάνατο σου. Αν είσαι πάνω σε αετό και πετάς μαζί του, περίμενε πλούτη, αξιώματα και πολλά αγαθά. Αν ο αετός σε απειλεί κάποιος δυνατός θα σε απειλήσει και να τον φοβάσαι. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι γέννησες αετό θα κάνεις γιο ο οποίος θα δοξαστεί. Αν δεις αετό νεκρό και φοβάσαι κάποιον να ξέρεις ότι δεν θα σε βλάψει. Αν πιάσεις αετό θα επιτύχουν οι δουλειές σου. Αν όμως τον πιάσεις και πετάξει και σου φύγει θα αποτύχουν αυτές. Αν πετά πάνω από το σπίτι σου θα χαρείς και θα δοξαστείς. Αν κράζει θα πάρεις έπαινο ή ευχάριστες ειδήσεις. Αν τον δεις απλώς να διασχίζει τον αέρα και μάλιστα σε βλέπει θα λάβεις χρήματα ή καλό γράμμα. Αν τον δεις να κατασπαράζει πτηνά κάποιος σοβαρός σου εχθρός θα σταματήσει να σου κάνει κακό.Ο αετός είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά και παγκόσμια σύμβολα που υπάρχουν και προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουμε τη σημασία του στα όνειρα πρέπει να έχουμε υπόψη μας κάποιες βασικές αρχές.

Ο αετός είναι συνηφασμένος με την έννοια της κατάκτησης, της εξουσίας και της κυριαρχίας και έτσι είναι σύμβολο θριάμβου, που θα είναι εξαρτόμενος από τις κινλησεις και τη συμπεριφορά του αετού. Ο αετός είναι επίσης ένα αρπακτικό πουλί, του οποίου η εμφάνιση μπορεί να δημιουργήσει αγωνία, και συμβολίζει ότι μας προκαλεί φόβο. Γι'αυτό το όνειρο θα είναι θετικό αν ταυτιζόμαστε με τον αετό και αρνητικό αν μας προκαλεί φόβο και πόνο.

Ο αετός μπορεί να αντιπροσωπεύει επίσης την πιο επιτυχημένη ανύψωση του πνεύματος. Η εμφάνιση του αετού που πετά ήρεμος και σοβαρός στην κορυφή του ουρανού μπορεί να σημαίνει ότι στην πραγματική μας ζωή είμαστε έτοιμοι να τα θυσιάσουμε όλα για μια ιδέα, ένα ιδανικό μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται, καλό ή κακό.

Ο αετός επίσης αντιπροσωπεύει την ελευθερία με υπευθυνότητα και γι'αυτό αν στα όνειρα ενός έφηβου εμφανίζεται ένας αετός που του επιτίθεται και τον τσιμπάει (σχεδόν πάντα στην καρδιά), συμβολίζει τα συναισθηματικά προβλήματα που του δημιουργεί το ξύπνημα των αισθήσεων, του να αγαπάω και να αγαπηθώ, αλλά χωρίς να φαίνεται ικανός να πάρει τις ευθύνες που έχει μία αληθινή και ώριμη αγάπη.

Το πέταγμα του εταού που βλέπουμε στα όνειρα πρέπει να ερμηνεύεται ανάλογα με τα θέματα που μας απασχολούν. Έτσι, το ύψος στο οποίο πετά είναι ανάλογο με τη σημασία των γεγονότων που ετοιμάζονται, όπως και η ταχύτητα του πετάγματος είναι ανάλογη με τα γεγονότα. Έτσι, αν βλέπουμε έναν αετό που πετά ανοδικά προς τον ουρανό είναι σημάδι ότι θα επιτευθούν στόχοι.

Αν το πέταγμα είναι αργό και, μερικές φορές σταματά το πέταγμά του μένοντας ακίνητος στον ουρανό, σημαίνει καθυστερήσεις. Αν ακινητοποιηθεί εντελώς, είναι αδύνατο να φτάσει τον τελικό στόχο. Η πτώση του σημαίνει την αποτυχία των σχεδίων μας.

Αν τον βλέπουμε να πετά μαζί με το θήραμά του σημαίνει ότι πρέπει να προσέχουμε τους εχθορύς μας και αν τον βλέπουμε να το καταβροχθίζει, σημαίνει το θρίαμβό μας όπως και τη δυσαρέσκειά μας. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, αυτό εξαρτάται αν μας προκαλεί χαρά ή φόβο.

Αν βλέπουμε ότι μας ορμά σημαίνει δυσαρέσκεια. Αν μας βλάψει σημαίνει αντιπαλότητα, της οποία η βαρύτητα θα είναι σχετική με την βαρύτητα των επιπτώσεων που θα δεχθούμε. Αν μας βλάψει στο κεφάλι ή στο πρόσωπο, ο κίνδυνος είναι μεγάλος και αν εγκαθίσταται στο πρόσωπό μας, σύμφωνα με μερικούς, μπορεί να σημαίνει και θάνατο στην οικογένεια.

Ένας αετός κλεισμένος σε κλουβί είναι απειλή ταπείνωσης, εξουσίας και περιθωριοποίησης.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε έναν αετό αλυσοδεμένο αντιπροσωπεύει μια απεγνωσμένη κατάσταση όπου νοιώθουμε περιορισμένοι και δέσμιοι. Είμαστε ανίκανοι να εκφράσουμε τον εαυτό μας και ποιοι πραγματικά θέλουμε να είμαστε. Λάβετε υπόψη επίσης με τι είναι δεμένος ο αετό, έτσι ώστε να καταλάβετε τι είναι αυτό, που σας κρατά πίσω.

Αν δούμε μια φωλιά με αετόπουλα σημαίνει προώθηση στην κορυφή της κοινωνικής σκάλας.

Αν ονειρευόμαστε ότι σκοτώνουμε έναν αετό σημαίνει ασπλαχνία. Δεν αφήνουμε να σταθεί τίποτα ανάμεσα σε εμάς και τις φιλοδοξίες μας και τους στόχους μας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πληγώνουμε κάποιους ανθρώπους γύρω μας. Αν κάποιος άλλος σκοτώσει έναν αετό, τότε σημαίνει ότι η φήμη μας, η περιουσία κι η δύναμή μας θα μας αφαιρεθεί άσπλαχνα.

Αν δούμε ότι τρώμε τη σάρκα ενός αετού σημαίνει ότι ο δυνατός και ισχυρός χαρακτήρας μας θα μας οδηγήσει σε μεγάλο πλούτο και επιρροή.

Προσθήκη νέας απάντησης