Είδα στον ύπνο μου αλεπού. Τι είναι;


Απαντήσεις

Αν δείτε στο όνειρό σας αλεπού, τότε υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν το κακό σας προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι σας.

Αν δείτε ότι μια αλεπού μπαίνει στο σπίτι ή στην αυλή σας, κάτι κακό θα σας συμβεί.

oneirokritis.org

Αν ονειρευτείς πως πιάνεις αλεπού θα απαλλαγείς από προβλήματα. Αν αλεπού μπει στο σπίτι σου πρόσεχε γιατί κάποιος θα θελήσει να σε ξεγελάσει. Αν πάλι απλά ονειρευτείς μία αλεπού, τότε ένα άτομο που νομίζεις πως είναι φιλικό μαζί σου θα σε συκοφαντήσει χωρίς όμως επιτυχία.Αν δεις αλεπού στον ύπνο σου έχεις εχθρό κακό και μυστικόν, αν την ημερώνεις θα ερωτευτείς κακιά και πονηρή γυναίκα η οποία θα σε καταστρέψει ή το αντίθετο. Αν την κυνηγάς ή παλεύεις μαζί της, έχεις εχθρό πονηρό που θα σε βλάψει. Αν σου κάνει καταστροφές η αλεπού κάποιος θα σε κλέψει νύκτα, αν την σκοτώσεις χωρίς να το θέλεις εχθροί σου θα σε πολεμήσουν.Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια αλεπού, που κρύβεται αντιπροσωπεύει την εξυπνάδα και την ευστροφία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθηση και την εξυπνάδα μας για να λύσουμε κάποιο πρόβλημα. Ίσως να πρέπει να κρύψουμε τις σκέψεις μας και να παραμείνουμε σιωπηλοί. Εναλλακτικά, δείχνει μια περίοδο μοναξιάς ή απομόνωσης. Είναι ένας καλός τρόπος να χρησιμοποιήσετε αυτόν το χρόνο για να σκεφτείτε κάποια πράγματα.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια αρκτική αλεπού υπογραμμίζει τα αισθήματα μοναξιάς, είτε λόγω επιλογής είτε λόγω συγκυριών. Βιώνουμε μια περίοδο απομόνωσης.

Προσθήκη νέας απάντησης