Ποιά είναι η διαφορά των σωμάτων υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου από τα υπόλοιπα σώματα – panels υπέρυθρης θέρμανσης;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





  1. Τα σώματα μαρμάρου είναι τα μοναδικά σώματα υπέρυθρης θέρμανσης που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από 100% φυσική πέτρα (μάρμαρο, γρανίτη). Και μόνο το υλικό τους είναι ικανό να προσφέρει μέγιστη απόδοση. Λόγω της μεγάλης θερμοχωρητικότητας του μπορεί και συσσωρεύει ενέργεια και την αποδίδει τμηματικά στον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι, δεν είναι απαραίτητη η συνεχής λειτουργία των σωμάτων για να έχετε κάλυψη σε θέρμανση όλο το  24ωρο.
  2. Επίσης είναι τα μοναδικά σώματα τα οποία εκπέμπουν ενέργεια τρισδιάστατα, και όχι σε δύο διαστάσεις. Σκεφτείτε ότι πίσω από τα σώματα, όταν αυτά λειτουργούν, η θερμοκρασία αγγίζει τους 70 οC.
  3. Τα σώματα μαρμάρου μπορούν και έχουν σχετικά μεγάλη ισχύ σε μικρή επιφάνεια προϊόντος. Δηλαδή για το μεγαλύτερο σώμα ΜΗ-17, με ισχύ 1650watt απαιτείται μόνο επιφάνεια 135*60 εκ. Άλλα σώματα έχουν διπλάσια επιφάνεια για περίπου 1400watt ισχύ. Όλα τα θερμαντικά σώματα Elith είναι καλυμμένα από τους κανόνες ασφαλείας που επιβάλλονται για τη λειτουργία τους και είναι αποδεκτά από τα πιο αυστηρά πιστοποιητικά ασφαλείας. Δεν υπάρχει περιορισμός, στο ύψος της τοποθέτησης των σωμάτων στο χώρο.
  4. Τα σώματα μαρμάρου διαθέτουν  τα εξής πιστοποιητικά ασφάλειας και ποιότητας: VDE GS, EMV, QMS, CE. Τα παραπάνω πιστοποιητικά δίνουν τη δυνατότητα στα σώματα μαρμάρου να πωλούνται με ευρεία αναγνώριση σε όλη την Ευρώπη και να στέκονται επάξια στην γκάμα μεγάλων οίκων θέρμανσης του εξωτερικού.

elith.eu



Προσθήκη νέας απάντησης