Ποιες θα είναι οι τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές του MEGA (2012-2013);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο MEGA της Κύπρου και είπε πως ανανέωσε το συμβόλαιο του με το MEGA για την εκπομπή "Όμορφος Κόσμος" μέχρι το καλοκαίρι του 2013.





ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΛΕΟΣ 



Από Νοέμβριο γυρίζουν ξανά οι «Βασιλιάδες»

Να μας δείξει ακόμα 40 «περιπέτειες» από τους «Βασιλιάδες» σκοπεύει το Mega, που έχει ήδη στα χέρια του 20 επεισόδια και σκοπεύει να γυρίσει άλλα τόσα!

Στόχος είναι να αρχίσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη, ώστε τα 20 νέα επεισόδια να προστεθούν στα ήδη γυρισμένα και η δημοφιλής σειρά να επιστρέψει στις οθόνες μας από τον Ιανουάριο.



Τέλη του 2012 αναμένεται να βγουν στον αέρα τα νέα επεισόδια της σειράς του Mega «Κλεμμένα όνειρα», η οποία κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Από τη μια η τουρκική σειρά «Μοιραίος Έρωτας», που πηγαίνει εξίσου πολύ καλά και γεμίζει το κενό πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από την άλλη, η εξοικονόμηση χρημάτων για την παραγωγή δείχνουν ότι, αν δεν έρθουν τα μεγάλα κρύα κατά το Νοέμβριο, η σειρά δεν πρόκειται να ξεκινήσει.



Η κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» έρχεται την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2013 στις 10:00 το βράδυ στην prime time του Μεγάλου Καναλιού και αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό.



Οι υπεύθυνοι του Mega διευκρινίζουν πως τους ενδιαφέρουν νέες προτάσεις για εκπομπές μαγειρικής, αλλά όλα αυτά μετά την ολοκλήρωση του Master Chef 2, που δεν αναμένεται να ρίξει αυλαία πριν το τέλος του 2012, ίσως και τις αρχές του 2013.



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Μεγάλο Κανάλι (2013).



Το σενάριο, η σατιρική εκπομπή του Mega, δεν είναι ακόμα βέβαιο πότε θα βγουν στον αέρα του Mega (το πιθανότερο είναι να «σκάσουν» μύτη τον Γενάρη του 2013), αλλά σίγουρα θα τους απολαύσουμε για μία ακόμα χρονιά.



Επιστρέφουν από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 στο πόστο τους ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 06.45 το πρωί οι δύο τους θα καταγράφουν την επικαιρότητα με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ, θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τα τρέχοντα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά ζητήματα και θα δίνουν βήμα στον πολίτη και τους πρωταγωνιστές των ημερών.



Επιστρέφουν στην ενημέρωση από Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 ο Μανώλης Αναγνωστάκης και ο Ιορδάνη Χασαπόπουλος.

Η εκπομπή του Mega «Mega Σαββατοκύριακο» επιστρέφει από τις καλοκαιρινές διακοπές για να μεταφέρει στους τηλεθεατές τον παλμό της επικαιρότητας.



Επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega η Όλγα Τρέμη.

Την ερχόμενη Δευτέρα (3 Σεπτεμβρίου) η δημοσιογράφος θα καλωσορίσει ξανά τους τηλεθεατές στις 8 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.



Πρεμιέρα κάνει στα μέσα του Οκτωβρίου το Master Chef 2 με ώρα προβολής 22:00 το βράδυ.



O κύβος ερρίφθη και αποφασίστηκε τελικά να μη συνεχίσει το τηλεοπτικό του ταξίδι την νέα σεζόν το τηλεπαιχνίδι του Mega, «Minute to win it».



Στην ενημέρωση θα επενδύσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Mega. To πράσινο φως έχουν λάβει ήδη οι εκπομπές «Ανατροπή», «Πρωταγωνιστές» και «Έρευνα».

Το prime time θα ξεκινήσει με τα νέα επεισόδια των σειρών «Οι Βασιλιάδες», «Κλεμμένα Όνειρα» και «Πίσω στο σπίτι».

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως μέσα στο φθινόπωρο θα δούμε το «Master Chef 2», ενώ αβέβαιο παραμένει το μέλλον του «Just the 2 of us» και του «Master chef Junior 2».

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η φθινοπωρινή πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, με εκκρεμότητα για τους νέους συνεργάτες που θα τους πλαισιώσουν.



Τον Οκτώβριο αναμένεται να μπουν για γυρίσματα οι ηθοποιοί της σειράς «Πίσω στο σπίτι», η οποία έχει λάβει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η σειρά θα προβληθεί από τον Ιανουάριο και μετά όπως και τα περισσότερα σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού.

Η Ρένα Ρίγγα έχει ήδη γράψει τα σενάρια των καινούργιων επεισοδίων, που περιλαμβάνουν αρκετές ανατροπές.



Τέλη Οκτωβρίου αναμέται να κάνει πρεμιέρα η καθημερινή σειρά του Mega ''Κλεμμένα Όνειρα''



η κλινικη περιπτωση κοβεται?



Η Κλινική Περιπτωσή θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο με 12 νεά επεισόδια



Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 21:00 η Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 22:00 κάνει πρεμίερα στο Mega η εκπομπή Masterchef 2



Τα Κλεμμένα Όνειρα επιστρέφουν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 21:00



τοσο αργα? ειχα ακουσει οτι θ αρχιζαν 20/9....



Ο κύβος ερρίφθη και αποφασίστηκε τελικά η πρεμιέρα του «Πρωινού Mou» να μετακινηθεί από τα τέλη Οκτωβρίου στη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, δεδομένου ότι και τα περισσότερα προγράμματα του Μεγάλου καναλιού τοποθετούνται στον ίδιο μήνα για την επίσημη φετινή πρεμιέρα τους.

Το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά θα βρίσκονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρωινή ζώνη του σταθμού.



Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στην συχνότητα του Mega.

Η εκπομπή «Όλα για την υγεία mou», φέτος θ’ ασχοληθεί με την πρόληψη των ασθενών για διάφορες παθήσεις.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου και ο παρουσιαστής θα εστιάσει το κοινωνικό σκέλος προβλημάτων με αφιερώματα, στα οποία οι ειδικοί θα δίνουν τις συμβουλές τους.

newsbeast.gr



Πρεμιέρα τον Οκτώβριο θα κάνουν στο Mega οι «Κηπουροί».



Δευτέρα 5 Νοεμβρίου Στις 10:00 Επιστρέφει Το Πρωινό Μου Με Τον Γιώργο Λιάγκα Και Την Φαιή Σκορδά Ενώ Την Ίδια Ημέρα Στις 19:00 Επιστρέφει η Καθημερίνη Σειρά Του MEGA Κλεμμένα Όνειρα Ένω η Τουρκική Σειρά Μοιραίος Έρωτας Θα Μεταδίδεται Ξανα Στις 18:00 Μέχρι Τα Τέλη Νοεμβρίου Όπου Θα Τελειώσει Και η Σειρά



ΤΙ ΜΑ*****Σ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΛΕΟΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ



Από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 και κάθε μέρα στις 19:00 ξεκινά και πάλι στο Mega το απογευματινό ραντεβού του κοινού με τα «Κλεμμένα όνειρα».



ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ reai media ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 27112012 ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ -ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ-Η bir goguk sevdim-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ  o GETIN TEKINDOR EINAI EΞΟΧΟΣ.ΝΑ ΠΗΤΕ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Προσθήκη νέας απάντησης